Втората законна жена на футболиста му сложи рога с по-млад

...
Втората законна жена на футболиста му сложи рога с по-млад
Коментари Харесай

Полина Спасова изневерила на Благо със син на скандален борец

Втората законна жена на футболиста му постави рога с по-млад и по-красив модел и поради него го заряза

След като законната втора половинка на футболиста разгласи, че с Благо се развеждат се разбра, че младата Полина се е залюбила с атлетичен мачо, който се изявява като модел, оповестява Телеграф.

При Симон Кочев и хубавата велинградчанка заварката се случила по време на фотосесия, в която двамата взели участие в реклама за електронни цигари. Която снимали в първокласен хотел и то съвсем без облекла. А сред тях привличането траяло и откакто фотосесията завършила.

За обекта на желанията на сексапилната мацка се знае, че се споделя Симон Кочев  и  е наследник на известния наш герой Краси Кочев. Бащата на младежа има сребърен орден от международно състезание, както и куп други награди,но и скандално минало.

Преди години той се влюбва в фолк певицата Малина, която е с 10 година по-голяма от него. 

Заради нея Кочев-старши зарязва законната си половинка и децата си. Но връзката им продължава единствено няколко години и се разкараха. После крие къса спекулация отново с чалгаджийка – Таня Боева.

Преди десетина години Краси Кочев взе участие в меле в бар, където бе наръган дружно с ММА боецът Благой Иванов, който пострада най-тежко. А единствено след пет години бе хванат и арестуван с опиати в Петрич.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР