Втората за една седмица снежна буря връхлетя САЩ. Сериозно нарушен

...
Втората за една седмица снежна буря връхлетя САЩ. Сериозно нарушен
Коментари Харесай

Снежна буря отново връхлетя САЩ

Втората за една седмица снежна стихия връхлетя Съединени американски щати. Сериозно нарушен бе превозът, хиляди полети се забавиха или бяха анулирани. Затворени са учебни заведения.

 © Българска телеграфна агенция
За повторно в границите на по-малко от седмица снежна стихия застигна североизточните елементи на Съединени американски щати. Десетки хиляди са без електричество, като електроснабдяването на доста от тях към момента не е възобновено след предходната стихия от предходната седмица.

Метеоролозите предвиждат сред 20:30 часа сантиметра сняг в Ню Йорк, Ню Джърси и Кънектикът. В композиция със мощните пориви напразно се чака това да затрудни извънредно доста напредването на доста хора.

В Ню Йорк в началото заваля дъжд, който след това мина в сняг. Ниските температури и вятърът със скорост 80 км/ч в допълнение усложняват обстновката. В града са мобилизирани 2400 служащи и 700 камиона, които обработват улиците против замръзване.

Повече от 2600 полета в региона бяха анулирани, като от тях 1900 са в Ню Йорк. Над 9500 полета записаха закъснения. Всички учебни заведения във Филаделфия са затворени, образователните занятия на редица други места бяха анулирани или съкратени.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР