Втората световна война е спечелена от Великобритания, САЩ и Русия,

...
Втората световна война е спечелена от Великобритания, САЩ и Русия,
Коментари Харесай

Съставиха КАРТА на света на Хитлер: Как щеше да изглежда планетата, ако нацистите бяха спечелили войната

Втората международна война е извоювана от Англия, Съединени американски щати и Русия, само че Хитлер е имал огромни проекти за света, ако Страните от Оста бяха победили съдружниците. Според визията на Хитлер, Райхът е трябвало да се разгръща из цяла Европа и дълбоко в Съветския съюз и Африка – свят, който е трябвало да се назовава Новия ред, написа в. “Дейли Стар ”.Подобна визия е изложена в хитовото шоу “Мъжът във високия палат ”, чийто трети сезон стартира през миналите почивни дни по Amazon Prime. Берлин е трябвало да стане столица на света и да се трансформира във футуристичен мегаполис. Хитлеровите съдружници Италия и Япония също щяха да получат своите части от света, окупирайки и анексирайки цели страни.

 1538923129 das - Съставиха КАРТА на света на Хитлер: Как щеше да наподобява планетата, в случай че нацистите бяха спечелили войната
С черно е обозначен “Великият Германски райх ”. С жълто империята на Италия, а със сиво империята на ЯпонияDaily Star Online, освен това, разкрива по какъв начин би изглеждал светът, в случай че Хитлер бе спечелил Втората международна война.Хитлер, най-вероятно, щеше да има цялостен надзор върху Европа, окупирайки я напълно или поставяйки отпред на страните марионетни държавни управления. Берлин е трябвало да бъде трансфорат в града, именуван Германия, който би носил купата “Столица на света ”. Това излиза наяве от проектите на топ архитекта на Хитлер Алберт Шпеер.Центърът пък на този град е трябвало да стане “Залата на величието ” – постройка, която е трябвало да бъде по-голяма от всички останали в града.
Русия би била напълно заличена, като нацистите са желали да я разбият на части, като че ли тя в никакъв случай не е съществувала. След това там е трябвало да бъдат заселени германци, след избиването на локалните. Планирало се е цели градове да бъдат изравнени със земята, в това число Москва, Киев и Ленинград.Според някои изказвания, Москва е трябвало да бъде превърната в голямо езеро, като най-голяма засегнатост за загубата на Червената войска.Европа и окупираните територии е трябвало да се назовават Великият Германски Райх.
Hidden Truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР