Втора вълна на COVID-19 е възможна в Русия през есента,

...
Втора вълна на COVID-19 е възможна в Русия през есента,
Коментари Харесай

Путин каза кога очаква втора вълна на вируса

Втора вълна на COVID-19 е допустима в Русия през есента, съобщи Владимир Путин на среща по санитарно-епидемиологичната конюнктура в страната, представен от РИА Новости.

" Постепенно излизайки от режимите на ограничавания, в които към момента живеем значително през днешния ден, би трябвало да помислим за това, за което приказват специалистите тук и техните сътрудници в чужбина - че може да има и втора вълна, която е допустимо да се появи през есента, края на октомври - ноември. Ние също би трябвало да имаме това поради и да сме готови за сходно развиване на обстановката ", уточни Путин, съобщи организация " Фокус ".

Президентът акцентира, че през днешния ден обстановката с ковид в Русия като цяло се стабилизира, стартира последователно понижаване на новите случаи. Както президентът означи, това към момента е нестабилна динамичност, " само че тя въпреки всичко съществува ". От своя страна ръководителят на „ Роспотребнадзор “ Анна Попова съобщи, че разпространяването на ковид в Русия е достигнало плато. Според нея учените приказват за стабилизиране на обстановката и ясна наклонност към понижаване. В същото време Попова акцентира значимостта на прецизното съблюдаване на всички условия, с цел да не се утежни обстановката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР