Всяко образование зависи от желанието на човек да се учи.

...
Всяко образование зависи от желанието на човек да се учи.
Коментари Харесай

20 източника на безплатно образование в интернет

Всяко обучение зависи от желанието на човек да се учи. Независимо дали той се намира в класната стая, дали е седнал в кафене с преносимия компютър пред себе си или е у дома, без да му предстоят изпити.

Интернет е скъп източник. В него могат да се открият места с кавилфицирана академична информация, от които англоговорящите могат да научат доста вести и забавни разработки, свързани с образованието им или с тази сфера от науката, от която се интересуват. За тях споделя блогърът Марк в marcandangel.com. Тук следват най-интересните американски източници на познание, посочени в лист, формиран от него.

Наука и здраве

. Това е свободна, уеб-базирана платформа с изявления на едно от най-престижните висши образователни заведения в света- Масачузетския софтуерен институт (МИТ). Там се демонстрират материали, които засягат съвсем всички предмети, преподавни в Разузнавателна служба на Турция.

. Тази платформа е част от новото придвижване за гратис обучение, инициирано от Разузнавателна служба на Турция. Предлага свободен достъп до наличието от курсове за потребителите онлайн.

. Научни пояснения, потребни на всеки.

. Мисията на тази интернет самодейност е да обмени знанията на учените в общността на университета Харвард с тези на други университетски институции, кандидат-студенти и общата аудитория.

. Сайтът разполага с близо 10 000 видео урока и с над 100 000 интерактивни извършения. Уроците обгръщат образователните предмети от 1-ви до 12-ти клас, подготвителни модули от университетското обучение и голям брой уроци от общокултурен темперамент. Платформата следва правилото “учене до съвършенство ” и дава също принадлежности за ръководство на класната стая.

-------------------------------

Бизнес и пари

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР