Всякакви говорители излизат да ни обясняват как едни пари били

...
Всякакви говорители излизат да ни обясняват как едни пари били
Коментари Харесай

Венко Сабрутев за казуса с Живко Коцев: Гледан филм, поредна димка преди изборите

„ Всякакви представители излизат да ни изясняват по какъв начин едни пари били изчезнали, в това число и господин Борисов. Когато той съобщи властта, съобщи двойно по-малък фискален запас. Когато той приказва за мазнинки, би трябвало да имаме поради, че в действителност той не оставя мазнинки “, съобщи пред бТВ депутатът от ПП-ДБ Венко Сабрутев. „ Тепърва предстоят да влязат приходите във фискалния запас, които ще бъдат на стойност към 3,9 милиарда лв.. В края на месец април се чака той да бъде още веднъж над 9 милиарда лв.. Оставяме страната в извънредно положително финансово положение. Ако няма осъществяване на приходната част, в случай че има преизпълнение на разходната част, служебният кабинет на Румен Радев, Бойко Борисов и Делян Пеевски ще бъде виновем “, изясни депутатът.

По думите му фискалният запас безусловно покриви потребностите на страната. Сабрутев уточни, че партията му няма да поддържа великденските добавки за пенсионерите.

„ Тези пари ги няма в системата. От майчинските ли ще ги вземат “, попита Сабрутев и разясни, че Политическа партия били създали измененията и към този момент „ двойно по-висока пенсия “

„ Това е надцакване и предизборно пазаруване на гласове. Тези, които взимат 1 лев над прага на беднотия за него Великден няма ли? Те ще бъдат осъдени? Това е вид лепта “

„ Имаме 300 лв. пенсии по време на ГЕРБ, 10 лв. нарастване годишно. Ако за тези 3 бюджета Асен Василев прави ги бяха правили от ГЕРБ в този момент щеше да има пенсии от 330 лева, а сега тя 580 лева Това са 3000 лв. на година “.

Историята с някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев Сабрутев оцени като „ гледан филм “.

„ Помните какво стана по време на предходните избори с „ Нексо “ - то бяха влизания на органите в офисите на компанията, беше огромен звук, фотоси. Накрая се оказа, че няма обвиняване “, напомни той.

ПП- Демократична България чакат това да е следващата предизборна димка.  Службите били работели на Борисов и Пеевски, а би трябвало да го вършат за хората.

„ Нека да има почтено дело, само че да слагаме щемпел отговорен, мисля, че Конституцията споделя друго. Това е предизборно мероприятие. Трябва да реформираме службите “, излезе от конкретиката Сабрутев.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР