Всяка връзка започва с романтика, страст... На седмото небе сме,

...
Всяка връзка започва с романтика, страст... На седмото небе сме,
Коментари Харесай

Вижте 15 жеста на внимание, които ще спасят връзката ви

Всяка връзка стартира с романтика, пристрастеност... На седмото небе сме, а с времето тази любовна еуфория ще утихне. Вярваме, че тази ни връзка ще задържи за по-дълго време пристрастеността си, само че в случай че не поставяме старания, рутината ни завладява и даже може да стартираме да се отдалечаваме с колегата. Споделяме 15 дребни жеста на внимание, които ще запазят топлината във връзката ви.

1. Похвалете брачна половинка си за нещо, което на пръв взор ви се вижда неуместно, да вземем за пример за това, че ви е оказал помощ със слагането или повдигането на масата.

2. Вземете едно от отговорностите на колегата си. Сменете крушката в кухнята с нова, заведете децата на учебно заведение, гответе по-често, разходете кучето.

3. Купете обичания си десерт на обичания човек без особени аргументи. Просто ей по този начин, с цел да видите усмивката на лицето му.

4. Оставете благо обръщение на колегата написано върху малко листче. Може да го залепите на чашата за кафе, на кафема шината, да го оставите на тоалетката, възглавницата.

5. „ Радвам се, че си част от моя живот. “. Всеки има потребност да го чуе, тъй като не трябва да се одобряваме един за различен като даденост.

6. Позволете на половинката да избере кой филм ще гледате в петък вечер.

7. Купете билети за кино, опера, балет, спектакъл, концерт. Нещо, което обичаният човек обича да посещава.

8. Когато разговаряте, пробвайте се да слушате половинката си в елементи. Задайте най-малко един въпрос в посока на диалога. Добрата връзка изисква въпроси, отговори, вниманието и на двамата сътрудници. Например „ Днес имах забавен ден в работата обвързван с нов план. “ Тук може да попитате какъв е планът, коя част най-вече подхожда на половинката, с кои сътрудници ще работи по него и т. н.

9. Направете нещо малко в дома, което знаете, че той ли тя не обича да прави.

10. Планирайте календара си за вашите ваканции, даже и да има доста време до реализирането им.

11. Изненадайте обичания човек с вечеря в обичания ви ресторант. когато отидете на отмора, даже и да има доста време до този миг.

12. По време на работния ден изпратете на половинката ви фотография, на която позирате двама.

13. Танцувайте! Всяка двойка има обичана балада или занимателна ария. В спокойна вечер, поканете на танц обичания човек и се забавлявайте.

14. Казвайте по-често „ апелирам и „ благодаря “.

15. Заедно гледайте обичаните си телевизионни сериали. Един сериал е 40 минути. Дори този, който гледа половинката ви да се разминава с вашите желания, направете старания в името на любовта. Разбира се значимо е той или тя също да ви върне жеста.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР