Всяка уважаваща себе си домакиня има пълно бойно снаряжение, състоящо

...
Всяка уважаваща себе си домакиня има пълно бойно снаряжение, състоящо
Коментари Харесай

Един перилен препарат - много предназначения

Всяка уважаваща себе си стопанка има цялостно бойно снаряжение, състоящо се от десетки препарати - всеки с друго предопределение . Освен че съумява тотално да обърка мъжете, тази сбирка има и своето материално изражение. Затова в никакъв случай не е ненужно, в случай че можем да използваме един артикул за повече от една цел.
 Перилният препарат и за какво да не използваме прекалено много
Защо да не използваме прекалено много перилен препарат

Причините са няколко и то изцяло разумни

Например препаратът за пране. Той стои почтително до пералнята и чака идващото зареждане. Но в това време може да влезе в приложимост в семейството и по още няколко разнообразни метода. Ето кои са те.

Отпушване на мивката

За задачата ни би трябвало течен перилен препарат. Сипваме половин капачка от него в канала и наливаме постепенно литър гореща вода. По този метод наслагванията ще се отмият, в случай че не са доста съществени.

Универсален почистващ препарат

Не е наложително да имаме настрана шише с него. Можем да смесим малко вода, белина и малко количество прахуляк за пране. С получения артикул почистваме най-много подовите настилки.
 Снимка 504213

Премахване на петна

Да, продават се задоволително типове сходни препарати във всеки магазин, само че и този за пране ще ни свърши същата работа - нали въпреки всичко той е основан със същата цел. Затова умерено можем да третираме някое леке по тапицерията на дивана или върху килима с малко прахуляк и вода.
 Прахът за пране, течният перилен препарат и кой да изберем
Прах или течен перилен препарат да изберем

Плюсове и минуси на двата разновидността

Препарат за фурна

Вероятно единствено с това не бяхме пробвали да я чистим до момента... Но нищо не и пречи да го създадем. Премахваме всички решетки и детайли, които са преносими, и ги накисваме в примес от вода и перилен препарат. Самата фурна също натъркваме добре и оставяме да престои цяла нощ, предава Reader`s Digest.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР