3 месеца. 26 жени. 1 Алек Младенов. Ергенът 3 приключи

...
3 месеца. 26 жени. 1 Алек Младенов. Ергенът 3 приключи
Коментари Харесай

Ергенът си остана ерген и показа как не се прави

3 месеца. 26 дами. 1 Алек Младенов. Ергенът 3 завърши нощес и остави горчив мирис в телевизионните фенове. А дамите измежду тях сигурно са си легнали с мисълта нека в никакъв случай да не им се случи да попаднат в сходна обстановка - не толкоз пред камерите, колкото в живия живот.
 Какво завоюва Валерия от Ергенът 3, когато загуби Алек
Какво завоюва Валерия от Ергенът 3, когато загуби Алек

Щастлива и без годежен пръстен

Всичко стартира приказно - доста искра, бални рокля, смях, въпроси за опознаване, първи трепети. В течение на времето се появиха леки спорове и по-сериозни конфликти, а тези, с които Алек не съумя да си " кликне ", си хванаха самолета за България. Ергенът съумя да изгради имидж на съвършения мъж, на почтен, заслужен и виновен човек, който освен дамите в предаването биха желали за собствен сътрудник. Друг е въпросът дали един мъж с толкоз високи морални полезности би целувал наред десетки дами. Но всичко в името на шоуто.

А до края на това шоу останаха единствено две - Магдалена и Надежда. Две красиви русокоски, всяка със своя сексапил и история. Колкото идентични, толкоз и разнообразни. Изграждащи типажа, по който очевидно Алек има увлечение - руси, по-възрастни и доста магнетични. Двете имат и друго общо между тях - че съумяха да хлътнат по Алек и да видят в него мъжа, който заслужават в този миг. Да видят щастието си. И тъкмо когато си помислиха, че са на една ръка дистанцията от него, усетиха мощния пестник.

Той пристигна в последните минути на последния епизод, само че стартира да се предусеща още с появяването на майката на Младенов. Тази жена се оказа най-яркият и основен женски облик в цялото предаване. Дойде и прекатурна всичко. Най-вече визията, която всички имаха за сина й до този миг.

От положителното и усмихнато момче, което всяка жена желае, той се трансформира в антигерой. В образец, който да сочим с пръст по какъв начин не се прави. Правилата на предаването дават опцията най-после да не избере нито една от участничките. Но до последния миг всички бяхме с чувството, че това не е спешният излаз, през който ще си тръгне.

Да, може би би било почтено да се изправи пред Магдалена и Надежда и да им съобщи, че не желае да нарани нито една и по тази причина няма да избере другата. Но той даже това нямаше смелостта да направи.

Да оставиш две влюбени дами да чакат теб и годежния си пръстен, а най-после да им се появиш на видеостена с нелепи пояснения, че няма по какъв начин да имаш усеща към две дами по едно и също време, тъй като любовта не действа по този начин, е най-голямото проваляне, на което беше кадърен. Или пък най-нелепият сценарий, който да накара младите девойки да спрат да имат вяра в любовта. Защото това, което се случи на двете финалисти, може да се случи на всяка - единствено без камерите и красивите рокли.

Особено в случай че е намесена и една майка - с твърда позиция, властна и мислеща положителното за сина си, само че на цената на уважението към дамите. Тя изрично изрази позицията си, че не вижда нито Маги, нито Надежда, като подобаваща за него. Засегна и сензитивната тематика за възрастта, репродуктивните проблеми и това да имаш " багаж " от предходна връзка.

И Алек, който бе безапелационен, че нейното мнение няма по какъв начин да повлияе на неговото решение, в последна сметка направи това, което тя искаше - да не избере нито една от двете. И го направи без пердах, тъй като, както сподели майка му, към този момент е прекомерно огромен, с цел да го набие, и то пред хората.
 Какво е същинската обич за Алек от Ергенът 3
Какво е същинската обич за Алек от Ергенът 3

Врял и кипял е към този момент

В края на " най-любовното " риалити да гледаш 15 минути по какъв начин две влюбени дами с разбити сърца плачат от засегнатост, оскърбление и разрушени фантазии несъмнено не беше финалът, който феновете чакаха. Да, любовта не е единствено пеперуди в корема и сантиментални срещи, само че дали в действителност сред тези 26 девойки в Ергенът 3 нямаше нито една почтена за сърцето на Алек. Или просто той избра да не слуша тъкмо него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР