Всяка стая от нашето жилище трябва да си има собствено

...
Всяка стая от нашето жилище трябва да си има собствено
Коментари Харесай

Фън шуй съвети за спалнята

Всяка стая от нашето жилище би трябвало да си има лично лъчение - по този начин е съгласно фън шуй теорията.  Тя би трябвало по този начин да бъде подредена, че да се усещаме умерено и уютно в нея. Всяка движимост си има тъкмо несъмнено място и би трябвало да се компенсират минусите на помещението.
Китайските обичаи дефинират спалнята като най-важното помещение в нашия дом . За членовете на едно семейство спалнята е главният източник на сила. Трябва да има солидно легло с дървена рамка, което наложително да е опряно в стената, да не е ориентирано против вратата и други.
Едни от най-важните детайли в спалнята според  фън шуй  са пространството и цветът.
 Фън шуй препоръки за кухнята Фън шуй препоръки за кухнята
Според теорията на фън шуй, кухнята е същинското въплъщение на нашето хранене и нашите достижения. Нали въпреки всичко качествената и...
Използвайте най-вече успокояващи и приветливи цветове
Специалистите предлагат богати земни, топли и телесни цветове - като да вземем за пример мед, теракота, корал, праскова и шоколад, също и крем. Благодарение на тях се основава атмосфера, която приканва към отмора. Натуралните меки цветове - пастелно сини, зелени и лавандулови нюанси, придават на спалнята тиха, приканваща и вибрираща сила.
Спалнята би трябвало да резервира вашето персонално пространство и никога да не се посещава от посетители.
Осветете помещението вярно
 Фън шуй: Стайно растение ни оказва помощ да се сдобием с пари Фън шуй: Стайно растение ни оказва помощ да се сдобием с пари
Ако имате незабавна потребност от пари, по най-бързия метод би трябвало да се снабди с домашното цвете познато под името дървото на живота (Carssula...
Стане ли въпрос за осветлението в спалнята, фън шуй специалистите считат, че гъвкавостта е главният миг. Най-вероятно ви се желае голям брой естествени източници на светлина през часовете от деня, мека и топла светлина вечер и безспорна мрачевина през времето, когато спите. Сутрин, когато се разсъните, срещата със утринните лъчи на слънцето покачват производството на серотонин (известен като хормон на щастието) и по този начин ще се заредите с позитивна сила за целия ден. За тази цел е уместно да заложите на щори или пердета, които елементарно и единствено с едно придвижване може да дръпнете заран.
Когато вършиме своя избор за осветителни тела, уверете се, че ще си осигурите светлина от разнообразни места - откъм масата, от горната страна, върху стената и други. Когато светлината е уравновесена и е ориентирана надолу (вградено осветяване в тавана, примерно), се реализира приятна и мека светлина, увеличаваща притока на сила. Осветлението е добре да има разнообразни варианти за намаление на интензивността, с цел да може по-лесно да се настройте за сън посредством подобаващата атмосфера.
Спалнята би трябвало да е вашето място за размисли и фамилиарност, за отмора, само че никога за работа, мощна музика или извършения. Телевизорът, телефонът, компютърът, работното бюро - това са все неща, които изсмукват голяма част от силата в помещението. Също по този начин ще ви смущават от почивката и приятната сантиментална атмосфера на мястото, несъмнено за " изключване " от напрежението.
Много е значимо да създадете в спалнята си " сила за двойка ". Аксесоарите поставете в чифт или допълнително от един брой! Ако нощното ви шкафче е единствено едно или за него има място единствено от едната страна на леглото, това е самобитен знак на самотата! Ключът към тази цел е симетрията и тъкмо поради това позиционирайте нощни шкафчета (и нощни лампи, схваща се) и от двете страни на леглото.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР