Всяка самотна майка има нужда от време, преди да започне

...
Всяка самотна майка има нужда от време, преди да започне
Коментари Харесай

Сама и с дете отново на срещи – мисията възможна

Всяка самотна майка има потребност от време, преди да стартира да върви още веднъж на срещи и това е изцяло естествен и натурален развой. Когато сте имали връзка, с човек, който ви е дарил с дете, само че сте се разделили заради някаква причина, било то и по ваше предпочитание, то ще ви е доста мъчно да продължите напред. Все отново това рано или късно би трябвало да се случи, с цел да може и вие да се чувствате пълностоен човек. Никой няма да ви съди, че ходите още веднъж на срещи, даже към този момент да имате дете. Имате право да бъдете щастливи още веднъж!

Тук ще ви покажем някои от методите, с които да извършите намирането на нова обич нещо допустимо и това да ви направи щастлива.

Ето по какъв начин да тръгнете още веднъж на срещи, без да се притеснявате от това:

Включвайте децата си рационално

Запознайте децата си с ваш сътрудник, единствено когато смятате, че това е подходящо, и когато връзката има капацитет за непоклатимост. Дайте приоритет на комфорта на наследниците си пред всичко. Не забравяйте да разгледате прочувствената подготвеност на децата си и да прецените равнището им на комфорт да ходите още веднъж на срещи.

Проявете самообладание и схващане и им дайте време и пространство да се приспособяват към концепцията за наличието на колегата ви в живота им. Когато настъпи моментът да запознаете децата си, създайте спокойна и удобна конюнктура за срещата. Насърчавайте откритата връзка сред колегата си и децата си, като в същото време зачитате границите и страстите на всички участници.

 още веднъж на срещи

Бъдете гъвкави и адаптивни

Балансирането на отговорностите по развъждането на деца и запознанствата като самотна майка изисква настройка за еластичност и адаптивност. Признайте, че може да се наложи проектите да бъдат поправени. Освен това се подгответе да се ориентирате в измененията, без да вършиме компромис с уговорката си към тях. Разберете, че могат да зародят непредвидени обстановки.

Понякога даже може да се наложи да пренасрочите или да разместите графика си. Да ходите още веднъж на срещи може да бъде комплицирана задача. Но това е изцяло обикновено. Важно е да поддържате връзка намерено с колегата си по отношение на наличността си и да проявявате схващане, когато събитията изискват корекции, с цел да създадете пълноценна връзка. Тази еластичност показва вашата отдаденост както на децата, по този начин и на връзката ви.

 още веднъж на срещи

Избягвайте да говорите отрицателно за някогашния си сътрудник

Този ефикасен съвет за запознанства за самотни майки може да способства за по-здравословен и позитивен опит, когато тръгнете още веднъж на срещи. Уверете се, че се въздържате да говорите неприятно за някогашния си сътрудник или не разкривате доста информация за предходните си връзки. Въпреки че е разбираемо да имате разочарования или нерешени проблеми, разискването им по време на новата ви среща може да сътвори излишно напрежение и да се отрази зле на характера ви.

Вместо това се концентрирайте върху поддържането на позитивно и почтително отношение към някогашния си сътрудник, изключително когато говорите за него с евентуалната си половинка. Това показва зрялост, прочувствена просветеност и ангажираност към здравословно взаимно родителство.

Изберете качествени връзки

Когато тръгнете още веднъж на срещи, е значимо да дадете приоритет на качеството пред количеството. Вместо да се стремите към доста и къси връзки, концентрирайте се върху построяването на по-дълбока такава с един човек. Инвестирането на време и сила в развиването на значими връзки усилва вероятността да намерите съчетаем сътрудник, който схваща и почита ролята ви на самотна майка. Когато тръгнете още веднъж на срещи, търсете хора, които откровено одобряват отговорностите ви като родител и демонстрират подготвеност да ви поддържат в тази роля.

 Сама и с дете още веднъж на срещи – задачата допустима

Доверете се на инстинктите си

Когато оценявате колегата си, постоянно се доверявайте на инстинктите си. Преди да тръгнете още веднъж на срещи, вслушвайте се в интуицията си и обръщайте внимание на всички усеща и реакции, които се появяват по време на взаимоотношението ви. Наблюдавайте по какъв начин се отнася към вас и по какъв начин взаимодейства с децата ви. Търсете признаци на почитание, схващане и съгласуемост.

Ако усетите някакви червени флагове или несъответствия, които будят безпокойствие, доверете се на инстинктите си и предприемете подобаващи дейности. Дори не се колебайте да продължите напред, в случай че вашите цели, задания, трептения или сила не съответстват. Доверявайки се на себе си, ще попаднете на подобаващия сътрудник, който прави оценка и поддържа ролята ви на самотна майка.

Да излизате още веднъж на срещи след разлъка с човек, с който имате дете, изисква време. Проявете самообладание и си дайте късмет да се излекувате от предишните рани, преди да се впуснете в новото преживяване. Само по този начин ще бъдете същински щастливи.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР