Всяка политическа партия, особено управляващите, както в случая са Продължаваме

...
Всяка политическа партия, особено управляващите, както в случая са Продължаваме
Коментари Харесай

Доц. Петър Чолаков: Най-голямата опасност в момента за правителството е то да се самосвали

" Всяка политическа партия, изключително ръководещите, както в тази ситуация са " Продължаваме промяната “ търси своята легитимация в едно или друго европейско, международно партийно семейство, тъй че за мен няма някаква изненада това, че " Продължаваме промяната “ може би са потърсили такова място в " Обнови Европа " . Дали информацията ще бъде доказана или не, следва да забележим, само че аз персонално чаках да забележим присъединението им към едно или друго партийно семейство ". Това съобщи в изявление за предаването " Преди всички " на стратегия " Хоризонт " доцент Петър Чолаков , политолог от Института по философия и социология в Българската академия на науките:

" При всяко състояние програмата на партията е доста значима и полезностите също, само че както се споделя – " Трябва някой да те предложения “. Има индикации за това от самата група на " Обнови Европа “ в Европейския парламент. Движението за права и свободи (ДПС) също е част от това партийно семейство, а знаем, че има напрежение сред двете обединения, в това число в последните дни с тези сензационни разкрития, за които заприказва представител на тази групировка - Станислав Анастасов от Движение за права и свободи, който сподели, че надали не Петков го бил заплашил, казвайки му " Аз вас ще ви оправя “, визирайки очевидно, че става дума за това, че от Америка ще дойдат нови наказания във връзка с Движение за права и свободи. Въпросът тук е дали Движение за права и свободи може да попречи на това присъединение ".

" Най-голямата заплаха сега за държавното управление е то да се самосвали . В самите тях е разковничето за тяхното политическо оцеляване ", добави още политологът.
Цялото изявление с доцент Петър Чолаков можете да чуете от звуковия файл. По обявата работи: Недит Георгиева
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР