Всяка необикновена съдба следва определена невидима нишка. Тя лъкатуши по

...
Всяка необикновена съдба следва определена невидима нишка. Тя лъкатуши по
Коментари Харесай

Не говори, действай!

Всяка невероятна орис следва избрана невидима нишка. Тя клати по завоите към щастието и постоянно е поставяна на тестване от въпроси като „ Трябва ли да ходя още или е време да спра? “, „ Това ли е триумфът? “, " Пристигнах ли към този момент или да продължа още крачка? “. Това е и пътят, по който можем да разкрием цялостния си човешки капацитет, в случай че го следваме праволинейно.

Човек проправя лична пътека в житейската си гора и самичък избира посоките, следвайки знаци и научавайки по нещо след всяка смяна в курса. А всеки, решен да извърви пътя, най-после ще се озове там, където би трябвало, стига единствено да не стопира да работи.

“Ако се постанова да предпочитам сред думи и дейности, бих избрал дейностите ”, споделя не различен, а господарят на думите Георги Тошев .

Дори той, който владее словото, знае, че действието е силата, която ни води през скъпи моменти и споделени страсти, с цел да сбъдне фантазиите ни.

“Поискал съм, работил съм, случило ми се е ”, обобщава той своя проект за деяние и като че ли дава ясна рецепта за триумф.

Думите му са в унисон и с разбиранията за триумфа на Анжела Недялкова, която се е впускала в голям брой разнообразни инициативи :

“Няма време за приказки – би трябвало да се работи, с цел да има повече сбъднато и по-малко изгубено време. Каквото и да се случва, безусловно няма никакво значение – ставаш, изтупваш прахта и продължаваш да вървиш, до момента в който ти се дава този късмет ”.
 d
Всеки от нас, с всичките ни разлики, разполага с един живот и една посока, в която да върви – напред. Това е посоката на триумфа и тя не е загадка за оня, който познава силата на действието и вярата в себе си.

Разказваме ти историите на Георги и Анжела, с цел да те вдъхновим да направиш първата крачка по пътя на личния си триумф, а до каква степен ще стигнеш - зависи само от теб.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР