Всяка мутация, която прави вируса по-заразен от човек на човек,

...
Всяка мутация, която прави вируса по-заразен от човек на човек,
Коментари Харесай

Георги Маринов: Властите отказват да спрат Covid заразата, това е геноцидна политика

" Всяка разновидност, която прави вируса по-заразен от човек на човек, го прави по-заразен и от клетка на клетка , надлежно се стига до по-високи равнища на вируса и до по-високи равнища на патогенност ". Това изясни пред БНР Георги Маринов, молекулярен и постепенен биолог от Департамента по генетика в Университета в Станфорд. 

Той уточни, че имунизацията не въздейства върху генерирането на разновидности, само че имунизацията ще промени селективния режим на вируса

" Ако си представим 100% имунизирана популация и такава, която е съвсем напълно не имунизирана, то в тази, която не е имунизирана, би трябвало разновидности, които са в по-висока инфекциозност и излъчени от субект на субект, да имат по-голямо преимущество, в сравнение с във високоваксинната популация, където би трябвало да се селектират разновидности, които са резистентни към антителата... Вирусът има потенциала изцяло да избегне сегашните ваксини и няма да му е мъчно да го направи, стига да има селекция в тази тенденция ". 







В предаването " Преди всички " Маринов добави: 

" В Израел следим, че имунизацията работи, само че следва същия цикъл, както естественият имунитет . Антителата падат и би трябвало да се поставя трета доза, по-късно четвърта, пета... Вече трябваше да се стартира с третите дози, изключително за тези, които са били имунизирани декември, януари. Всяка имунизация, даже да е избледняла много, обезпечава доста по-голяма отбрана, в сравнение с неналичието на имунизация ". 

Според биолога огромният проблем в България е отводът на управляващите от май 2020 година насам да създадат каквото и да е, с цел да спрат болестта, което е геноцидна политика

" Трагедията е, че популацията няма осъзнаване за това, което се случва, и никаква опозиция против него... Ваксинацията е мощен инструмент, само че не е задоволителен, нужна е местна реакция и надзор върху границите, както се прави в Китай, Нова Зеландия, Австралия, другояче ще има безкрайни талази на всеки шест месеца, вирусът ще си еволюира и ще става все по-опасен, и по този начин до безспир ". 

Интервюто с Георги Маринов можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР