Всяка жена знае, че пътят между изморен и озарен вид

...
Всяка жена знае, че пътят между изморен и озарен вид
Коментари Харесай

Една спирала никога не стига

Всяка жена знае, че пътят сред изтощен и огрян тип е къс колкото четчицата на спиралата.

Да, това е нашата дребна загадка – подчертаем ли добре миглите си, даже да нямаме никакъв различен грим, комплиментите не закъсняват.

Но по какъв начин да изберем „ идеалната “ серпантина, съществува ли въобще и какво да създадем, с цел да играем с резултата на спиралата по този начин, както сменяме цветовете на грима?

Допитахме се до експертите от L’Oreal и те не икономисаха потребните си препоръки:

Една серпантина не е задоволителна

Нека да сме наясно още от началото – както не можеш да носиш единствено един чифт обувки за всевъзможни мотиви, по този начин не можеш да очакваш и единствено от една серпантина да ти придаде друг тип съгласно мотива.

Леки и въздушни мигли за офиса

Когато ходите на работа и ще прекарате целия ден пред компютъра или взрени в чертежите, надали желаете огромни, тежки, обемни и дълги мигли, с които да се чувствате като кукла.

За дневен и офис грим са подобаващи по-щадящи като формула и по-леки като резултат спирали. Такава е да вземем за пример Според направено изследване 84% от пробвалите тази серпантина дами споделят, че не усещат миглите си по-тежки.

 а L " Oreal

Тя съдържа хипоалергични съставки и е подобаваща и за чувствителни очи.

Искам от всичко!

Дълги мигли, обемни мигли, подхранени мигли! Всяка жена желае всичко за миглите си. И може да го получи с – удължаваща серпантина за екстра размер, обогатена с подхранващо рициново масло.

 а L " Oreal

С нея всяко косъмче е отделено, oплътнено и повдигнато по този начин, че в последна сметка да постигнете трагично по-добре подчертани мигли.

Четката е гъста, с над 200 власинки, а текстурата на серпантина е мека и гладка, като обезпечава размер единствено с един пласт.

Тази серпантина ще ви разхубави и за бизнес среща, и за излизане с приятелки.

Милиони проценти размер

Kогато желаете да постигнете сериозна разлика във визията единствено с една серпантина, имате потребност от гъста четка с доста косъмчета. Тя ще подчертае рамката на очите ви като с черен молив и единствено с няколко нанасяния ще съберете възхищениетo на близките.

Обемните мигли са прелестен приключен на дневен грим и за случаите, в които желаете да „ хипнотизирате “ събеседника с проницателния си взор.

 а L " Oreal

Ще го постигнете с – серпантина за размер, която не слепва и не натоварва миглите.

Пърхаща сексапил и същинска непорочност

Повдигнати, обемни, дълги и извити мигли – в случай че има идеална жена, то тя ще е с тъкмо такива мигли. Идеалната жена излъчва и непорочност, и сексапил, има остроумен, само че и леко замислен взор, смела е като ловджия, само че и доверчива като кошута. Има една серпантина, с която можете да постигнете този резултат и това е

 а L " Oreal

Четчицата е конусовидна, с цел да повдига и разделя миглите и да не става на бучици.

Когато я нанасяте, фокусирайте се върху извиването на миглите по външната част на клепача за същински кукленски резултат.

В композиция с интензивния черен цвят, очите са подчертани, а погледът - въздействащ и привлекателен.

Иска ни се да напомним и главните правила за поддържане на миглите и спиралите:

1. Не „ помпете “ четчицата във флакона. Така вкарвате въздух и бактерии. Добрите опаковки са направени със специфичен дизайн, който да пази продукта от утайване.

2. Спиралите не траят постоянно.

3. Сваляйте грима си всяка вечер, без извинения. Така ще се погрижите за хубостта си.

Миглите се трансформират и имат потребност от нещо ново – повече размер, повече удължение или и двете. Експериментирайте и ще откриете освен една, а доста идеални спирали.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР