Всяка жена мечтае за идеален партньор. Но, ако не го

...
Всяка жена мечтае за идеален партньор. Но, ако не го
Коментари Харесай

Кои са нещата, които правят жените нещастни и несигурни в една връзка

Всяка жена мечтае за съвършен сътрудник. Но, в случай че не го откри, нежният пол постоянно се съгласява на такива връзки, които не им доставят доста наслада, а от време на време даже се усещат самотни. В резултат на това те стават нещастни и несигурни.

Известно е, че взаимната обич и грижовният мъж могат да създадат дамата щастлива. При неналичието на тези два фактора принцесата се трансформира в Пепеляшка. Ако не желаете събитията да се развият по този метод, разберете за признаци на нездравословна връзка

Спирате да обичате себе си

Това е сигурен знак, че връзката не ви прави щастливи. Ако преди знаехте по какъв начин да оцените себе си, а внезапно започвайки връзка с мъж забравихте по какъв начин, тогава този факт ясно загатва, че е време да прекратите романа. Вашият сътрудник очевидно е направил всичко допустимо, с цел да намали самочувствието ви.

Мислите за всяка своя дума и жест

Ако по време на общуването с вашата сродна душа непрекъснато контролирате себе си, страхувате се да извършите или кажете нещо неправилно, тогава връзките ви са нежни. Бъдете сигурни, че един ден те ще се срутен заради едно от небрежните ви придвижвания. За да не страдате след време, по-добре прекратете всичко в този момент.



Искате сътрудникът ви се промени

Известно е, че сходни очаквания във всички случаи се оказват неоправдани. Или го приемете подобен, какъвто е, или потърсете индивида, който изцяло ще ви подхожда. Опитите да се преработи човек водят до кавги, последвани от разлъка.

Станали сте доста ревностни

Ако внезапно сте имали предпочитание да ревизирате телефона му, имейла и да следите къде върви в свободното си време, тогава най-вероятно това предпочитание не се е появило ненадейно. Най-добре поговорете с него съществено и се пробвайте да разберете дали ревността ви е основателна.

Партньорът крие връзката ви

Най-вероятно той се срами от вас и не желае да ви среща с другари и родственици. Това се случва, в случай че общественият статус на хората е друг. Или може би сте единствено една от многото му пристрастености. Разберете: това не може да продължи постоянно!

Разделяте се от време на време

Здравата връзка е постоянна. Няма нищо положително в това да се карате и да се разделяте, а след което да се примирите. Хората, които същински се обичат, вземат решение всевъзможни противоречиви въпроси и не престават да бъдат дружно. Възможно е идната ви свада да е последна.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР