Всяка жена иска да чуе определени думи от мъжа, когото

...
Всяка жена иска да чуе определени думи от мъжа, когото
Коментари Харесай

6 неща, които всяка жена иска да чуе от мъжа си

Всяка жена желае да чуе избрани думи от мъжа, който обича.Хората постоянно изпитват усложнения да показват себе си пред сътрудниците си. Когато се пробват, постоянно може да звучи по този начин, като че ли ги хранят с глупава имитация.

В тяхна отбрана, това не е методът, по който желаят да се показват. Повечето неясно знаят какво обичат да чуват дамите, само че не знаят по какъв начин да го предадат.

Какво желаят да чуят дамите? Те желаят единствено половинката им да показва решително мислите, които идват в мозъка им. Жените не постоянно имат потребност да чуват неща, предопределени да я успокоят, привлекат или даже да предотвратят диалог, като й създадат комплимент.

Жената желае достоверност, неподправеност, думи, които идват почтено.
Здравословната връзка е нещо, което двойките стартират да изпитват, откакто етапа на медения месец стартира да избледнява. Вече няма сладките диалози или благите похвали, само че нещата стават познати и полемиките са дълбоки и откровени.

Говорейки достоверно от сърце и предлагайки похвали, които провокират благоговение, нашата половинка научава същия модел и връзката може да процъфти. Нека да разгледаме сладките неща, които една жена желае да чуе.

 

6 неща, които всяка жена желае да чуе от мъжа си

1. „ Чувствам, че си най-хубавият ми другар “

 мъжа 6 неща, които всяка жена желае да чуе от мъжа си

Един сътрудник ще откри концепцията да бъдеш най-хубав другар дружно с любовта на нечий живот като значим комплимент. Това приказва за обстоятелството, че има голямо доверие в това, че са уязвими, когато споделят всичко от своята неустановеност до фантазиите, които виждат за себе си, до секрети.

Когато кажете на сътрудник, че го виждате като най-хубав другар, вие изразявате, че разбирате неговата стойност и го цените. Това са думи, които всяка жена желае да чуе от мъжа си.

2. „ Винаги ще те поддържам “

 мъжа 6 неща, които всяка жена желае да чуе от мъжа си

Дори и да имате здравословна доза самочувствие, хубаво е да знаете, че някой ви поддържа. Независимо дали сте на линия за покачване или може би нова опция за кариера или може би има обстановка с непосредствен другар.

Полезно е да знаете, че има някой зад вас, който да увеличи тази убеденост, когато може да имате миг на неустановеност. Всяка жена желае да чуе тези думи от мъжа си.

3. „ Харесвам те такава, каквато си “

Носите обичаните си спортни панталони с дупки, от които отказвате да се отървете, само че нощес бяхте облечени в най-новото от модата. Вие сте обичани поради това, което сте във всяка обстановка, а не поради външния тип.

Това ви кара да се чувствате по този начин, като че ли сте гледани и оценени като човек вътре, което прави връзката по-здрава. Това са комплиментите, които всяка жена желае да чуе от мъжа си.

4.„ Вярвам ти абсолютно “

 мъжа 6 неща, които всяка жена желае да чуе от мъжа си

Няма наказание или боязън от последици, когато всеки човек има най-дълбоко равнище на доверие в другия човек.

Изследванията ни споделят, че доверието е от значително значение за построяването и поддържането на взаимоотношения. Така че да им кажете, че им имате доверие, ще им помогне да се провиснал и да ви се доверят в подмяна.

Независимо дали би трябвало да работите до късно или да отидете на пазара след работа, нямате последици, тъй като вашият сътрудник се усеща предпазен и убеден, че вършиме най-хубавия избор и не саботирате партньорството. Всяка жена желае да чуе от мъжа си, че й има вяра абсолютно.

5. „ Има толкоз доста за обичане в теб “

 мъжа 6 неща, които всяка жена желае да чуе от мъжа си

Когато категорично кажете на някого аргументите да го обичате, това придава напълно ново значение на фразата. Чувството на това удивление и разбирането от кое място идва показва какъв брой костваме в другия човек.

Фактът, че обръщаме толкоз доста внимание на дребните неща, задоволително, с цел да признаем тяхната стойност, е мощен. Това прибавя похвали, които ще разтопят сърцето й. Всяка жена желае да го чуе от мъжа си.

6. „ Благодаря “

 мъжа 6 неща, които всяка жена желае да чуе от мъжа си

Все отново постоянно би трябвало да има някакво сходство на вежливост, стига да има признателност за това, което вършиме. Позволява взаимно почитание и никой не се усеща признат за даденост. Това са неща, които дамите обичат да чуват от мъжа си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР