Всяка жена е спазвала диети,които обикновено са свързани с изключване

...
Всяка жена е спазвала диети,които обикновено са свързани с изключване
Коментари Харесай

Въглехидратни храни, подходящи за диета

Всяка жена е спазвала диети,които нормално са свързани с изключване на въглехидратите от ежедневното меню. Но дали това е потребно за организма?
Да, изключването на сладкишите и тестените произведения ще има замайващ резултат при намаляване, само че всички са толкоз нездравословни, когато се пробвате да свалите килограми. Всъщност има някои въглехидратни храни, които съдържат голям брой потребни субстанции и могат даже да ви оказват помощ да отслабнете.

1. Киселото мляко - в случай че го съчетаете с нискокалорична диета, можете да намалите обиколката на талията си. То ще даде на тялото ви протеини и няма да ви лиши от потребните мазнини и естествените захари в състава си. Това е един доста потребен хранителен артикул, който може да ви помогне освен да намалите тежестта си, само че и да изглеждате добре.
2. Ръжени произведения - те ще ви заситят и посредством тях ще можете да държите апетита си под надзор поради фибрите в тях. Ръжените произведения не съдържат никакви мазнини, а имат доста високо наличие на фибри. Ръжените артикули също са съвършени за диетата ви.
3. Сладките картофи - в действителност те даже съдържат по-малко калории от елементарните картофи. Обикновено отказването на сладките хранителни артикули е доста мъчно, а сладките картофи могат да ги заместят и да заситят желанието ви за сладко.Този вид картофи не съдържат мазнини и ще засилят метаболизма ви. Можете да ги приготвяте по доста разнообразни способи и бъдете сигурни, че всякога ще бъдат доста вкусни.
4. Нахут - съгласно учени,хората които употребяват нахут преяждат доста по-рядко. Освен въглехидрати, той съдържа и доста протеини. Освен нахут можете да консумирате фасул,леща и боб. Всички бобови растения са подобаващи за диета и здравословен метод на живот.
5. Пуканки - те са обичана храна на доста огромна част от хората, а положителната вест е, че са потребни и подобаващи за диета. Те са натурален антиоксидант и съдържат доста малко калории. В същото време могат да ви оказват помощ да се откажете от всички останали нездравословни снаксове. Перфектен сурогат са. Но внимавайте, по-добре да си ги приготвите сами, от едвам употребявате пакетче за микровълнова, тъй като в него има доста добавени мазнини и сол.
6. Пълнозърнестите закуски - те съдържат извънредно малко мазнини, а имат високо наличие на фибри. Според последни изследвания, в случай че ги консумирате постоянно, ще имате по-малко мастна тъкан. Те са превъзходен избор при съблюдаване на хранителен режим.
7. Ечемик - той засища и ще утоли глада ви. Също по този начин ускорява метаболизма и обмяната на веществата. Може да бъде прибавен в супи и салати. Смлян, той може да бъде употребен за изработката на здравословни палачинки.
8. Овесена каша - в случай че желаете да извлечете максимума от потребните свойства на овесената каша я запарете с вода. Тя е съвършената закуска, в случай че спазвате диета за събаряне на килограми.
9. Киноа - тя съдържа извънредно доста потребни субстанции, също като зърнените култури, само че в двойни дози. Перфектна е за вашият хранителен режим, тъй като създава по-ниски равнища на мастните киселини.
10. Кафяв ориз – може би знаете, че оризът намира своето място в доста диети. Ето за какво, в случай че желаете да свалите килограми, заложете на кафяв ориз. Той съдържа доста фибри, а и всички витамини от група В, нужни на организма ви да бъде здрав и мощен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР