Всяка година снегът ни изненадва - и нас, и родните

...
Всяка година снегът ни изненадва - и нас, и родните
Коментари Харесай

Каква е реакцията на всяка зодия при първия сняг

Всяка година снегът ни изненадва - и нас, и родните институции, които дават отговор за поддръжката по пътищата. В тази публикация взехме решение закачливо да подберем реакциите на другите  когато видят първия сняг през зимата. Надяваме се да ви хареса и да ви накараме да се усмихнете. 
Овен
Борба със снежни топки! Импулсивната, енергична природа на Овена няма самообладание да излезе на открито и да изкара експанзията си в една епично-страхотна борба със снежни топки. Силно евентуално е да изгубите и да се приберете задачите мокри, само че сигурно ще е ужасно занимателно!
Телец 
Сгушване при обичания човек. За Телците най-хубавото на студеното време и снега е фактът, че могат да се гушкат с колегата си постоянно и по доста. И в тяхна отбрана, те прибавят, че е най-лесно човек да се стопли в прегръдките на обичан човек!
Близнаци
Издишване на студения въздух! Близнаците обожават да приказват, а през студените месеци, на драго сърце, следят по какъв начин топлото им издишване основава резултат. Те с детска наслада знаят, че веднага като дъхът им прави по този начин, значи Коледа наближава!

Рак
Сгушване в обичаното одеяло. Раците обичат да се усещат удобно и какво по-хубаво от топло, мекичко одеяло, когато на открито фучи. Още по-прекрасно би било, в случай че Раците прибавят чаша топъл чай и нещо сладичко и се намират в собствен личен парадайс!
Лъв
Подаряват ръкавиците си на гаджето, с цел да не измръзват ръцете им, до момента в който вършат снежни индивиди и се държат за ръце.В същото време Лъвовете стоят с премръзнали ръце в джобовете, пристъпвайки на място, с цел да се стоплят, само че горди и щастливи, че обичаният им човек е толкоз щастлив.
Дева
Мрънкане, че е доста студено и в този момент снегът ще им влиза на всички места! Девите обичат празниците и снега, само че те също са и най-обективните от зодиите и със сухота и рационалност, ще припомнят всички дребни елементи, които хората не харесват през зимата.
Везни
Свързване с всичките им познати да оповестят, че е паднал първия сняг! Както и публикуване в обществените медии! След което, гримиране и правене на милион фотоси със снега. А по-късно – разглеждане на фотоси и постове на техни познати и горделивост, че техните са най-готини.
 Трикове за бързо стопляне на колата през зимата Трикове за бързо стопляне на колата през зимата
Затоплянето на купето на автомобила през зимата се оказва същинско предизвикателство даже за опитните водачи. За да не се постанова да м...
Скорпион
Пързаляне по леда! Бързо, рисково и напълно под контрола на този, който се пързаля – Скорпионите с неспокойствие чакат да сложат кънките или даже да се пързалят по заледените повърхности, които ги чакат тъкмо след рухването на първия сняг!
Стрелец
Пързаляне с шейни (или по дупе). За Стрелците това е едно от най-забавните зимни действия. Те даже могат да основат съревнование за най-вече рухвания от шейната!
Козирог
 4 метода по какъв начин чистачките ви да НЕ замръзват през зимата 4 метода по какъв начин чистачките ви да НЕ замръзват през зимата
Ниските температури крият своите неприятни последици за автомобила ни. Първо би трябвало да чистим сняг от колата, всякога когато понатр...
Състезание по най-красив снежен човек! Идеята е била на Козирога и с тяхната централизация и точност, естествено, че печелят, само че никой няма нишо срещу, тъй като е толкоз занимателно!
Водолей
Снежни ангели! Водолеите обичат да вършат снежни ангели и да припомнят на хората, че положителното съществува и че щом си оказваме помощ и почитаме, можем да променим света!
Риби
Наблюдаване на снежинките! За Риби зимата е прелестно, магическо време и те обичат да гледат през прозореца с чаша горещо кафе светлините, украсата и падащите снежинки – всяка неповторимо красива, като самите тях!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР