Всяка година по това време започват състезанията каква ще бъде

...
Всяка година по това време започват състезанията каква ще бъде
Коментари Харесай

Ново: Коледни лампички за украса на брада

Всяка година по това време стартират надпреварите каква ще бъде най-красивата декорация за коледната елха. Тази зима обаче фокусът се измести върху най-новата наклонност – слагане на коледни лампички върху брадите на мъжете.

Колкото и шантаво да се коства на някои българи, по света има мъже, които към този момент от дълго време познават тайните на декорацията по окосмяването на лицето. Някои ги назовават ексцентрици, други им се радват, тъй като блещукащите светлинки в брадите им са знак, че са запазили празничния дух в себе си.

Доказателство за това, че наред с елхите, в чужбина се украсяват и мъжки бради, е зачестилата продажба на тези украси. Сайтове като Amazon оферират продукта против 14 $, написа тялото.бг. Той включва 18 минилампички за брада с ЛЕД светлини.

Лентата със специфични лампички за мъже, които поддържат огромни бради, е снабдена с дребни щипки, посредством които да се прикрепя по-лесно към космите.

Разбира се, с цел да задоволят усета на другите мъже, китайските производители са основали и други орнаменти, които стават за украсата на тази част от лицето на мъжете.

Все повече мъже театралничат гордо със засукан мустак и усърдно украсена брада-елха, с цел да качат фотосите си в обществените мрежи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР