Всяка година екипът на една от най-големите неправителствени организации в

...
Всяка година екипът на една от най-големите неправителствени организации в
Коментари Харесай

Цирк „Балкански“ част от благотворителния бал „Имало едно време…“

Всяка година екипът на една от най-големите неправителствени организации в България – фондация “Сийдър “ провежда Благотворителен бал, чиято цел е да поддържа деца и младежи в неравностойно състояние.

Тазгодишното издание на бала е с тематика „ Имало едно време… “ и е планувано за вечерта на 24-ти ноември в Sofia Event Center. На събитието се чака да участват 200 посетители, измежду които задгранични сътрудници, представители на бизнес средите у нас, дипломати и обществени персони. Те ще имат опция да се насладят на забавна музикална стратегия, благотворителен търг и лотария с награди.

Търгът още веднъж е поверен в ръцете на Преслава Фентъм - Флетчър

Преслава е професионален аукционер, лицензиран от аукционна къща Christies. С богатия си опит във воденето на търгове, тя ще дойде от Лондон особено за събитието. На търга ще бъдат разиграни предмети с колекционерска стойност и вълнуващи прекарвания, измежду които картини от български художници, тенис топка, подписана от Григор Димитров и достъп до ВИП ложата на зала „ България “.

Трио Hypnotic и Яна Дойнова част от музикалната стратегия

Трио Hypnotic са една от най-успешните струнни обединения в България. Трите девойки ще дадат старта на тазгодишния бал. Под звуците на виолата, цигулката и виолончелото, ще чуете едни от най-емблематичните им осъществявания.

Яна Дойнова ще ви омагьоса със своя баснословен инструмент - арфата. Младият арфист употребява инструмента освен с цел да основава изкуство, само че и да се свързва с хората и да им оказва помощ. Яна се занимава с музика от ранна детска възраст. Освен това тя предлага безвъзмездни уроци за деца с увреждания и счита, че това е метод да се оправят с компликациите и да се усещат по-добре.

Със специфичното присъединяване на цирк „ Балкански “

За първа година, актьори от цирк „ Балкански “ ще вземат присъединяване в бала на фондация “Сийдър”. Те ще впечатлят гостите с еквилибристичен номер, особено основан за събитието.

Ако желаете и вие да бъдете част от 200 извънредни посетители, закупете своя куверт на cedarfoundation.org или се свържете с Ива Хаджийска на [email protected]/0884 962 986.

Златни спонсори на събитието са CMS Sofia и фондация „ Америка за България “, бронзов спонсор е Dundee Precious Metals Chelopech.

Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР