Всяка година абитуриентските балове приковават вниманието с шумното изпращане, което

...
Всяка година абитуриентските балове приковават вниманието с шумното изпращане, което
Коментари Харесай

Цяла България говори за тази абитуриентка. Тоалетът й изненадва

Всяка година абитуриентските балове приковават вниманието с шумното изпращане, което си спретват завършващите зрелостници. Скъпи коли, екстраваганти тоалети и купони до зори са запазената марка на всички майски балове.

Винаги най-обсъжданата тематика са облеклата, с които дванайсетокласниците избират да отпразнуват завършването си. През последните години концепциите в подбора на тоалети взеха да стават все по-екстравагантни и смайващи.

Някои са стилни, красиви и вдъхновяващи, като излезли от иглата на водещите международни дизайнери, други от абитуриентските дрехи са толкоз кичозни, че са мълчешком удостоверение за прекалено много изслушана чалга.

Тази година някои от зрелостниците също съумяха да се популяризират с избора на облекло за бала си. Полина Василева  е едно от девойките, която накара цяла България да се гордее с нея. Момичето от Добрич реши за завършването си да се издокара в красива национална носия.

Полина е била част в 12 „ г “ клас, паралелка „ Икономика и мениджмънт “. Добро усещане прави, че цялото й семейство са родолюбци, тъй като се появиха на изпращането й в блузи с шевици.

Според осведомени носията на абитуриентката е поръчана от Трявна и е ръчно направена.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР