Всяка една двойка преминава през трудни моменти и периоди, от

...
Всяка една двойка преминава през трудни моменти и периоди, от
Коментари Харесай

Venci Venc се развежда - какви са причините

Всяка една двойка минава през сложни моменти и интервали, от които се пробва да излезе. Понякога обаче това не се получава и единственият излаз е краят на връзката.
 Диляна Попова, Pavell & Venci Venc, “Призрак ” и присъединяване на модела в клипа на песента
Диляна Попова - нежна, чувствена и секси като Муза

" Призрак " - любовната изповед на Pavell & Venci Venc

Оказва се, че тъкмо това се е случило и с брака на Venci Venc и брачната половинка му Мая. В изявление за Мариян Станков - Мон Дьо пред NOVA рапърът разкри, че е в развой на бракоразвод с половинката си, от която има наследник Ноа.

В изявлението той разяснява, че двамата са разграничени от към три месеца. Venci Venc споделя, че след раждането на сина им нещата в връзките им доста са се трансформирали. " Преди три години взех решение да подаря себе си, сърцето си, времето си, вниманието си на едно човешко създание. В момента ме хващаш в миг, в който с това човешко създание сме на двата полюса и сме от тези хора, които си споделят, че си крещят, тъй като душите им са прекомерно надалеч една от друга. "

Като причините за това са сложни.  " Причината за раздялата ни са страхове, които не са действителни. Хората постоянно не осъзнават, че да обичаш и да си обичан не е задоволително. Понякога вътрешните ни демони ни тласкат на хиляди километри от тези, които ценим. "

Venci Venc добавя, че брачната половинка му го е ревнувала и от работата, и от дамите, които среща около нея. Проблем са били даже видеоклиповете към песните им. Като да вземем за пример този на " Призрак ", в който присъединяване има Диляна Попова. 

" С ръка на сърцето си признавам, че съм останал правилен на тази жена и че съм опазил достолепието ѝ. Тя не можа да го разбере поради страховете си. " Последно изречение сред двамата не е имало, тъй като към момента тече връзка, само че излиза наяве, че Venci Venc не е виждал сина си от известно време, тъй като не трябва допускан до него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР