Всяка е специална по свой начин. Още в древността на

...
Всяка е специална по свой начин. Още в древността на
Коментари Харесай

Цветът на котката определя енергията, която влияе на съдбата ви

Всяка е специфична по собствен метод. Още в древността на котките се приписват всевъзможни чудодейни сили и на тях се обръща доста повече внимание, в сравнение с другите домашни животни. Някои ги считат за пратеници на самия демон, а други – в противен случай за божествени същества.
Цветът на котката дефинира енергийната й мощ, която тя внася в  дома ви, написа РИА Новости, представена от БГНЕС.
 Какво споделя котката ни - приложение превежда мяукането Какво споделя котката ни - приложение превежда мяукането
Инженерът Хавиер Санчес, който оказа помощ за създаването на гласовия помощник на „ Амазон “ за Алекс, сътвори приложение за с...
Котката ви е черна
Всички знаят поверието, че не трябва черна котка да пресича пресече пътя ви. И по някакъв метод несъзнателно, даже в случай че човек не има вяра в суеверия, той се пробва да заобиколи пухкавелките с този цвят. Казват, че черните котки носят злощастие. Но това е неправилно разбиране! Ако срещнете черна котка на улицата, бъдете сигурни, че нищо неприятно няма да ви се случи! В антични времена черните котки са били считани за спътници на магьосниците и вещиците. Знаете ли за какво? Защото точно тези хора с избрани вълшебен качества постоянно са били осъждани и атакувани от другите. Черните котки освен са защитавали билкари и акушерки, само че и са усилвали лечителските способности на притежателите си. Енергията на котките с този цвят е в положение да ви защищити от заболяванията.
Рижи котки
Рижите са същински „ слънца ” в дома! Котките с оранжев и джендефилов цвят носят положителна сила – тази на разбирателството и просперитета. Те нормално стават огромни и показват горделивост и самостоятелен дух.
Сива котка
 С какво се занимава най-богатата котка? С какво се занимава най-богатата котка?
Най-богатата котка има 250 000 почитатели в Инстаграм. Въпреки че бъдещето й е обезпечено след гибелта на притежателя й, починалият...
Сивата котка ще помогне на притежателите си да избегнат фамилни кавги. Въпреки скромният цвят, точно сивата котка работи като същински Купидон и е в положение да сближи двойка, изгубила интерес към интимните милувки – тя може да предизвика у хората да се научат на още веднъж на естетика и деликатност. Оценете ги поради техния принос във вашата връзка!
Бели котки
Не знам дали сте чували, че котките с бяла четина могат да излекуват хората? Те имат доста мощна сила, която защищава притежателите им от заболявания. Ако вашата бяла котка лежи върху вас, тогава никога не я прогонвайте, тя гълтам отрицателното, което може да породи заболяване в тялото ви, а вие ще получите натоварен поток от позитивна сила.
Колор-пойнт
Тази багра доминира при сиамските котки. Въпреки обстоятелството, че всички те се смятат за доста зли котки, тяхната задача е доста значима и сериозна. Вашият домакински любим ви оказва помощ да живеете щастливо и да не боледувате дълги години! Сиамките се отличават и с друго качество – оказват помощ на притежателите си да реализират задачите си.
 Котето Мишо е победител в състезанието за най-дълголетна котка в България Котето Мишо е победител в състезанието за най-дълголетна котка в България
20-годишният котарак Мишо завоюва първия по рода си конкурс, търсещ най-дълголетната котка в България. Организаторите на конкуренцията о...
Трицветни котки
Да имаш трицветно коте значи единствено едно – благосъстояние и разцвет! Ако такова животинче се присламчи към вас на улицата, никога не го подценявайте! Ако не можете да го отведете в дома си, то най-малко нахранете трицветната писана. С появяването на трицветна котка в къщата, любовта, здравето и щастието и благосъстоянието ще бъдат привлечени към вас, тъй като тези котки съчетават в себе си положителната сила на котките с всички други окраски.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР