Всяка двойка подготвя сватбата си по свои собствени правила. Някои

...
Всяка двойка подготвя сватбата си по свои собствени правила. Някои
Коментари Харесай

Любовна астрология: ИДЕАЛНИТЕ дати за сватба през 2023

Всяка двойка приготвя сватбата си по свои лични правила. Някои вземат решение да заложат на традициите, други на минимализма, а постоянно младоженците избират да подсигурят безконечното благополучие, като се съобразят с всевъзможни суеверия, нумерологични прогнози и така нататък Все отново е успокоително да знаем, че се венчаем на дата, с помощта на която цялата галактика ще е на наша страна, нали? Днес разкриваме най-хубавите дати за женитба през 2023 година Според астрологията. Ако влюбените вдигнат женитба на някой от тези дни, фамилията ще бъде доста щастливо, ще има богат и постоянен живот и доста шанс.

Вадете календарчетата - време е да разберем кои са тези дати!
13-и март (понеделник)
Ако не сте суеверни, няма причина да се страхувате от датата 13-ти. Можете да заложите на тази дата през месец март с убеденост и ще бъдете един от хората, на които съдбовното число ще донесе шанс. Тъй като през 2023 година този ден е понеделник и сватбите доста рядко се честват тогава, можете да се възползвате от препоръките на астрологията, като подадете документи за подписването или извършите друга значима крачка на датата.
1-ви април (събота)
Още една дата с по-различна известност, първият ден на април се оказва доста удобен за подписване на сватбен съюз през 2023 година Според астрологията двойките, който се венчаят на тази дата през идната година, ще се радват на бързо разгръщане на фамилията и нов дом допустимо най-скоро. А априлското слънчево време може единствено да способства за страхотното въодушевление на гостите!
12-и юни (понеделник)
Някои от най-красивите и сполучливи сватби са точно през лятото, тъй като тогава всичко е прелестно и слънчево, а атмосферата и пейзажът като че ли оживяват. 12-и юни още веднъж е първият ден на седмицата, само че, в случай че планирате лятна женитба, наложително вместете тази дата някъде из значимите събития към приготовленията. На този ден през идната година звездите се подреждат доста удобно за определяне на дълготрайни съюзи и връзки – а какво по-хубаво от един дълъг и постоянен брак!
9-и септември (събота)
Числото 9 се счита за доста щастливо от астрологията, тъй че датата 09.09 е удобен ден за един хубав и церемониален брачен ден. На този ден лятото към момента не е свършило, само че атмосферата на есента е настъпила, тъй че към момента можете да се насладите на топлината на открито с прохладния есенен бриз. Освен това 9-ката символизира самообладание и естетика и се счита за цифрата на любовта и вярата. Датата 9-и септември е удобна за началото на връзка, която ще се основава на нематериалност, единение и доверие.

Ако не открихте идеалната дата за сватбата си измежду тези 4, не се тревожете! Ето и лист с другите щастливи дни за начало на фамилното ви странствуване през 2023 година

♦ Януари: 1-и, 28-и

♦ Февруари: 5-и, 11-и, 18-и

♦ Март: Дни 5-и, 25-и

♦ Април: 8-и, 16-и, 22-ри

♦ Май: 6-и

♦ Юни: 3-и, 4-и, 11-и, 24-и

♦ Юли: 22-ри, 30-и

♦ Август: 26-и

♦ Септември: 16-и, 23-и, 24-и, 30-и

♦ Октомври: 7-и

♦ Ноември: 4-и

♦ Декември: 2-ри, 3-и

 Януари: 1-и, 28-и

♦ Февруари: 5-и, 11-и, 18-и

♦ Март: Дни 5-и, 25-и

♦ Април: 8-и, 16-и, 22-ри

♦ Май: 6-и

♦ Юни: 3-и, 4-и, 11-и, 24-и

♦ Юли: 22-ри, 30-и

♦ Август: 26-и

♦ Септември: 16-и, 23-и, 24-и, 30-и

♦ Октомври: 7-и

♦ Ноември: 4-и

♦ Декември: 2-ри, 3-и

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР