Всяка двойка има трудни моменти. При някои това се случва

...
Всяка двойка има трудни моменти. При някои това се случва
Коментари Харесай

Кои двойки зодии се карат постоянно и защо?

Всяка двойка има сложни моменти. При някои това се случва повече от други и това е съвсем на ежедневна база. Вижте кои са двойките  , които са съвсем постоянно в препирни между тях: 
Овен – Рак
Овните са импулсивни, хлапашки и директни. Раците са прочувствени, сантиментални и манипулативни. Те не приказват на един и същи език.
Телец – Скорпион
Телецът съставлява материална непоклатимост и комфорт. Скорпионът – прочувствена промяна, загърбване на комфорта за напредък и израстване. Противоположни сили.
Близнаци – Стрелец
Близнаци се срещат с хора, с цел да натрупват информация и знаят от всичко по малко. Стрелците знаят в дълбочина за доста неща, натрупват мъдрост от историите на хората и виждат обективно „ огромната картина “. Противоположни сили.
Рак – Водолей
Ракът е прочувствен, манипулативен, недиректен, ориентиран към предишното. Водолеят е справедлив, логически, ориентиран към бъдещето. Единият не схваща другия и назад.
Лъв – Телец
Лъвововете работят старателно, с цел да обилно раздават след това. Телците работят крепко, с цел да събират и пестят за себе си. Въпреки приликите, разликите им са повече.
Дева – Риби
Девата е ред, конструкция, повторяемост, точност, критицизъм. Рибите са безредни, изобретателни, мечтателни, прочувствени, нелогични, импулсивни. Двете сили са противоположни, само че в случай че се комбинират могат да ръководят света.
Везни – Рак
Везните са обществени, есктровертни и чаровни. Раците са срамежливи и неуверени. Те се притеглят, тъй като всеки добавя другия.
Скорпион – всички останали
Скорпионите се трансформират през живота си за да израснат и прогресират. Преди това да се случи, те се усещат безцелни и изгубени и употребяват силата си, с цел да спорят с хората. След трансформацията си, вземат решение, че те са виновни да поведат познатите си към напредък и могат още веднъж да употребяват силата си да бутат хората, когато те не се подготвени.
Стрелец – Козирог
Стрелецът е самоуверен, идеалист и огнен. Козирогът е удобен, спестовен и виновен. Две сили като вода и олио.
Козирог – Водолей
Козирогът е реален, спестовен, виновен. Водолеят е широкоскроен, търпелив, гледа към бъдещето. Две разнообразни сили.
Водолей – никой 
Водолеите са „ пичове “. Те, в множеството обстановки, са над нещата. Те си живеят живота, почитат хората, работят и поддържат положителните си дела. Те нямат време да се занимават с хора със затворено черно-бяло схващане.
Риби –Везни
Везни обича изкуството, хората и се нуждае да прави положително усещане. Риби са основателите на изкуство и са себе си, каквото и да се случи. Противоположни сили.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР