Всвят, в който се раздават всякакви награди за изкуство и

...
Всвят, в който се раздават всякакви награди за изкуство и
Коментари Харесай

Най-обичаните лекари в България

Всвят, в който се раздават всевъзможни награди за изкуство и бизнес, неведнъж без статуетка и самопризнание, остават най-значимите лица, от които безусловно зависи животът ни .

Не приказваме за родителите ни, виновни освен за нашето забременяване, само че и превръщането ни в почтени хора. Става въпрос за тези, работещи дружно с тях за нашето положително здраве, което на доктрина ценим най-високо, само че и одобряваме за даденост.

Това са скъпите за нас лекари и точно на тях беше поверена основната роля по време на красивата гала, на която за трети път бяха раздадени премиите Мисия Супердок. Проектът е дело на платформата superdoc.bg в партньорство с фармацевтичната компания Ведра Интернешънъл и цели да отличи най-обичаните от пациентите медици за отминалата 2022 година.

Гала-вечерта се организира на 9 юни в изисканата конюнктура на Централен боен клуб в София и включваше концерт на камерен вокално-инструментален отбор „ Tutti soli ” с диригент проф. доктор на изкуствата Виржиния Атанасова. Изпълненията на барокова музика способстваха за елегантния дух на вечерта, а след края на музикалните осъществявания стартира и същинската част – церемонията по награждаване. И какъв по-подходящ водещ от артиста, приключил медицина, Наум Шопов .
 Мисия Супердок

Със справедливо самопризнание бяха удостоени медицинските експерти в платформата с най-голям рейтинг за миналата година в общо 14 специалности : акушеро-гинекология, неврология, дерматология, педиатрия, ОПЛ (обща медицина и вътрешни болести), гастроентерология, УНГ, пулмология, ендокринология, кардиология, ортопедия, урология, офталмология и хирургия.

Развълнувани да получат премия на сцената бяха множеството възхитителни експерти от цялата страна, чиито истории направиха церемонията по награждаването по този начин празнична . Сред най-вълнуващите моменти беше връчването на премията за най-високо оценен доктор в superdoc.bg за 2022 година, която отиде при доктор Деница Краевска , акушер-гинеколог от Пловдив.
 Мисия Супердок

Специални посетители на събитието бяха проф. доктор Иван Поромански от УМБАЛСМ „ Н.И.Пирогов “ (специалист Хирургия, Ортопедия и травматология и Спешна медицина), доктор Иван Вецев (акушер-гинеколог и член на УС на Националната пациентска организация), републиканският съветник по белодробни заболявания проф. доктор Ваня Юрукова , подполковник доктор Димитър Колев (началник на Първо поделение към клиника по нервни заболявания във ВМА София) и проф. доктор Иво Петров (медицински шеф и шеф Клиника по кардиология и ангиология към Университетска болница Аджибадем Сити клиник).

Награди на лекарите, спечелили доверието и любовта на пациентите си, връчиха също доктор Иван Иванов , Медицински шеф и член на Борда на шефовете на Ведра Интернешънъл, както и Весела Груева , Търговски Директор на платформата Супердок, Георги Христов , Мениджър Продажби на Супердок за Източна България и Ивелина Филипова , Мениджър Продажби на Супердок за Южна България.

Инициативата Мисия Супердок е основана с концепцията да показва почитание към всички лекари-професионалисти, които са високо оценени от своите пациенти. За трета година планът е задвижван от желанието да бъдат наградени и разпространявани най-обичаните медици.

Всички, оставящи своето мнение на уеб страницата superdoc.bg, също стават част от задачата да се отдаде реверанс на медицинските експерти, които демонстрират изключителна грижа и професионализъм в своята процедура.
 Мисия Супердок

От своето основаване насам, в Superdoc са оставени стотици хиляди оценки от пациенти, посетили в миналото доктор посредством платформата. Именно тази проява на признателност към получената здравна грижа стои в основата на самодейността Мисия Супердок . А това е най-малкият, само че и скъп жест, който ние като пациенти можем да създадем за медицинските експерти, които изпълняват качествено и отговорно своето призвание – продължаваме да ги оценяваме, а другото оставяме на самодейността Мисия Супердок и Ведра Интернешънъл.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР