Всичко започна през 2012 г. Малък, но ентусиазиран екип от

...
Всичко започна през 2012 г. Малък, но ентусиазиран екип от
Коментари Харесай

Obekti.bg се изкачи до 24-то място в класацията на най-популярните български сайтове

Всичко стартира през 2012 година Малък, само че въодушевен екип от експерти, се захвана с развиването на един упорит за времето си план Obekti.bg – уебсайт за индивида, за земята и космоса, за науката и техниката, за загадките и мистериите в света към нас.

Днес, 7 години по-късно и с над 174 хиляди фенове в обществената мрежа Фейсбук и близо 3 хиляди в Instagram, резултатите са налице. От прашинка в пренаситеното медийно пространство в България Obekti.bg към този момент е на 24-то място в общата ранглиста на Gemius на най-посещаваните български уеб сайтове.

Статистиките за месец февруари 2019 година са красноречиви:

Посетители: 2 409 776.

Уникални гости: 1 172 138.

Импресии: 3 709 705.

По този метод Obekti.bg съумя да се подреди на 14-а позиция при новинарските медии в страната, както и преди всичко в категорията „ Образование и познание “. Преди издания като National Geographic и сп. „ Осем “.

„ Постижения, за които през 2012 година можехме единствено да мечтаем – споделя Владимир Тодоров, основен редактор на Obekti.bg. – Но цел, от която в никакъв случай не се отказахме през годините “.

Нещо повече – това не е еднократно достижение, а наклонност на напредък, която се вижда към този момент близо пет месеца. И която, по всичко проличава, че ще продължи.

„ Убеден съм, че няма нищо по-вълнуващо от устрема на индивида да опознае света към себе си, галактиките и звездите, няма нищо по-завладяващо от научните открития, които придвижват света напред. И сегашните резултати единствено удостоверяват това – сподели още Владимир Тодоров. - Благодарим ви, че сте с нас, скъпи читатели. Без вашата отдаденост нито едно от тези неща нямаше да е допустимо, а занапред през 2019 година ни чакат единствено хубави работи. “

Obekti.bg е част от „ Разузнавателна служба на Турция Прес “ – издателството на сп. „ Мениджър “, както и на уебсайтовете „ Мениджър НЮЗ “ и „ Новите родители “.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР