Всичко в тази държава в последните години се случва с

...
Всичко в тази държава в последните години се случва с
Коментари Харесай

Пламен Бобоков: След Борисов най-голямото зло е Гешев

" Всичко в тази страна в последните години се случва с пожеланието и със съдействието на Бойко Методиев Борисов . Нищо инцидентно няма. Той ръководи всички служби, изключително спецсъда и спецпрокуратурата, основният прокурор е на негово послушание, в това число и медиите. Трудно е да влезеш в мислите на този човек. Той е доста злорад и озлобен, злопаметен. Изпитва наслаждение да мачка хората. Той е социопат , който хората след години ще учат ". Това сподели в изявление за БНР предприемачът Пламен Бобоков. 

Той акцентира, че е в ажно да има добра връзка сред бизнеса и държавното управление

" Това е механизъм, който би трябвало да съществува в синхрон . Правителството би трябвало да подхожда кавалерски, когато бизнесът излиза в чужбина, само че не да поставя чадъри, а да оказва помощ с нужните дейности - наличие, сключване на интернационалните съглашения... За да си сполучлив предприемач, би трябвало да си на еднообразно разстояние от всички партии без особени цели. Винаги сме се борили за плурализъм. Обикновено сме на страната на опозицията. Много рядко са ни подкрепяли ръководещи, тъй като те бързо се изкорестяват от властта... Сега играем за свободната страна, за правовия ред, за това мутрите да си отидат . България може да вкара в пандиза някой и различен прокурор. Мафията по този начин се е сраснала и с прокуратурата. Има прокуратура с каскет и прокуратура без каскет. Най-важното за развиването на една страна е върховенството на правото... След Борисов най-голямото зло е Гешев. Пеевски е лаком самозабравил се юноша ". 

Бобоков е безапелационен, че в никакъв случай не е бил непосредствен с Борисов, " тъй като той не обича умните хора, а обича по-простите ". 

" Имали сме естествени връзки, които се скапаха в края на 2019 година, само че нямам визия за какво. Вероятно му се е въртяла идиотска концепция за преврати . Бях чул такива клюки. Преди да създадат нещо, те постоянно пускат клюки за това ", добави той в предаването " Нещо повече ". 

Според него " логиката на историята е тираните да стигнат до своя край ". 

" Падането от власт на Борисов не е задоволително. Той би трябвало да влезе в пандиза. С това нещо постепенно привиква. От това може би идва целият му смут и този мутринг ". 

По-рано през днешния ден Русенският областен съд назначи през днешния ден спомагателна тройна съдебно-археолгическа експертиза за откритите артефакти в дома на предприемача Пламен Бобоков . Обвинението против него е, че на 17 юни предходната година в дома си в Русе държал 50 върха на стрели и копия - на обща стойност 652 лв., представляващи движими културни полезности, национално благосъстояние, които не са разпознати и регистрирани по съответния ред.  Искането за спомагателна експертиза бе отправено по време на днешното съвещание от юриста на Бобоков Ина Лулчева, а съдът го утвърди . Вещите лица би трябвало да обяснят по какъв метод е образувана цената на всеки предмет и да показват източниците, въз основа на които е избрана. 

Интервюто с Пламен Бобоков можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР