Всичко у нас е под контрол, а животът е толкова

...
Всичко у нас е под контрол, а животът е толкова
Коментари Харесай

Властта още си мисли, че контролира кризата


Всичко у нас е под надзор, а животът е толкоз естествен, все едно няма ковид. Това разгласи властта на следващото си заседание за коронавирус рецесията при Бойко Борисов.

Въпреки че лечебните заведения се пълнятв пъти по-бързо, в сравнение с преди месец и приближават рекорднен брой приети в болница пациенти, здравният министър рапортува с бодряшки звук, че натискът върху лечебните заведения е под надзор. Ситуацията се движела добре, твърди Костадин Ангелов. Дори, от думите му излиза, че България има тактичност за справяне с вируса. А съгласно Борисов „ в България има безусловно естествен живот “.

Премиерът стартира да съпоставя данните за България с тези за Унгария, с цел да потвърди какъв брой добре се движи нашата заболеваемост: " Показателите, примерно в една Унгария, са им 3 пъти по-лоши, в сравнение с в България. Считам, че нашата стратегия, нашата тактичност и нашите славни лекари, РЗИ-тата правят голяма работа при безусловно естествен живот за хората в България “.

В оптимистичния сюжет се включи и основният държавен здравен контрольор Ангел Кунчев- До две-три седмици ще има спад на случаите, сподели той.

" И броят на имунизираните, и броят на преболедувалите продължава да пораства, което ще ни даде опция да отнемем територията на Гърция. Нещо повече, мислим и за по-далечното бъдеще. Независимо от това в каква обстановка се намираме сега, аз съм уверен, че с напъните на сътрудниците от туризма ние ще създадем удобни условия България да е една безвредна дестинация, да имаме един сполучлив, добър летен сезон ", продължи с положителните прогнози и министър председателят.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР