Всичко, което отдадете днес с радост, ще ви се върне

...
Всичко, което отдадете днес с радост, ще ви се върне
Коментари Харесай

Астропрогнозата за днес: Ден за нежност

Всичко, което отдадете през днешния ден с наслада, ще ви се върне неведнъж.

Луната е в символ Рак до 06:20 ч на 4 юли

Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Проявлението на Луната в този интервал се характеризира със угриженост и взаимна отдаденост. Някои хора в дните на Рак се усещат малко тревожни, прочувствено нестабилни. Характерни са прищявки, неустойчиво въодушевление и искания заради неоправдани упования. Това не е най-подходящото време за взимане на значими решения. Мнозина ще желаят да почувстват поддръжката на непосредствен човек, удобната домашна атмосфера и да се провиснал. Поведението става малко неконтролируемо и извънредно. Вътрешните прекарвания стават доста по-важни от външните събития.

Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Доминиращ 2 лунен ден от 06:22ч на 3 юли до 07:29ч на 4 юли

Символ на деня е рогът на изобилието. Обърнете внимание на вярното приемане на даровете на деня.

Ден за струпване на сила и осъзнаване на опциите. Един от най-отговорните дни на лунният месец. Сега залагаме капацитета и трендовете за развиване на обстановките в нашия живот до интервала на идващото новолуние. Вслушвайте се в своята вътрешен глас. Добре е да не се одобряват на външен проект дейни дейности. Трябва да се прояви разумност, добрина и благотворителност, да не се излъчва завист. Алчността и завистта в този ден са наказуеми. Всичко, което отдадете през днешния ден с наслада, ще ви се върне неведнъж.

Болести показали се през втори лунен ден би трябвало да се лекуват посредством билки и недояждане. Тези заболявания постоянно имат свойството да се връщат. Подходящо е за недояждане и начало на диета.

Отношения – Този ден не е за бурни пристрастености, а за прояви на топлина и деликатност. Може да започнете промени в фамилията. Да се заобикалят споровете, защото лишават доста сила, нужна за други неща. Ако те стартират в този момент, ще продължат през целия месец.

Секс би трябвало да бъде празничен, занимателен, автентичен. Това е най-хубавото време да изпробвате нови полови техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към половия си живот нещо ново, незнайно, нов колорит, с една дума - нещо вълнуващо. Не се опасявайте да експериментирате, защото положителният секс е креативният секс и колкото повече нови неща, толкоз по-добре.

Подстрижка – усъвършенства здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да стартират да се навиват.

Покупки – може да купувате единствено това, което ви е извънредно належащо.

Сънища – Образите на сънищата ви могат да послужат като директно напътствие по какъв начин да действате, само че би трябвало да ги тълкувате вярно, а не да ги приемате безусловно. Сънищата биват съответни и ярки, което улеснява тълкуването им.

15 безоблачен ден - Много кротичък, спокоен и ярък ден. Атмосферата му е проникната от естетика и обич. Всичко през днешния ден би трябвало да носи наслада. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са значими в този момент повече от всеки път. Могат да станат събития, които да дефинират по-нататъшната ви орис, само че подтик дават точно връзките.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР