Всичко или нищо! Победа или отпадане! Европейското първенство по волейбол

...
Всичко или нищо! Победа или отпадане! Европейското първенство по волейбол
Коментари Харесай

Всичко или нищо! Българските волейболистки излизат на осминафинал срещу Швеция

Всичко или нищо! Победа или отпадане! Европейското състезание по волейбол за дами навлиза във етапа на елиминациите, а българският народен тим продължава да мечтае.

След страхотното си показване в групата, в която приключиха преди всичко, девойките на селекционера Иван Петков се стремят към още и още. И през днешния ден би трябвало да потвърдят, че могат да го реализиран.

В 20:30 ч. стартира осминафиналът от шампионата на Стария континент сред България и Швеция. Мача може да гледате директно по RING, VOYO.BG и на уеб страницата btvnovinite.bg.

Снимка: Lap.bg

Родните " лъвици " потвърдиха, че знаят по какъв начин да печелят и лесни, само че и извънредно сложни и напрегнати мачове. Последната им среща - успеха над Полша, накара всички да мечтаем за орден и да си припомняме мачове от преди 20 години, когато европейското състезание още веднъж беше у нас. Тогава българките завоюваха бронз.

Но всичко по реда си! Първо за отбора следва осминафинал. Съперникът е Швеция. Тим, който не би трябвало да затрудни въодушевените български волейболистки, само че не би трябвало и да ги успокоява.

Снимка: CEV

От другата страна на мрежата против " лъвиците " ще застане тим с 2 победи и 3 загуби. Шведките имат в състава си най-резултатната волейболистка до тук на европейското състезание - Изабеле Хаак. Активът ѝ е впечатляващ! Тя прави приблизително по 7,8 точки на гейм!

Снимка: CEV

Едва ли обаче шведката ще уплаши българските представителки. Иван Петков потвърди, че е съумял да съчетае съвършено качества, опит и възторг!

Зад гърба си пък българките имат пловдивската аудитория! А тя няма по какъв начин да бъде подценявана от който и да е!

Снимка: CEV

При триумф " лъвиците " ще играят още веднъж в Града под тепетата на четвъртфинал на 31 август. Техни съпернички ще са представителките на Нидерландия или Германия. Този осминафинал може да гледате директно по RING от 17:30 ч. през днешния ден (28 август).

Време е за елиминации! Време е за нов успех!

Гледайте България - Швеция, директно по RING, на VOYO.BG и на уеб страницата btvnovinite.bg от 20:30 ч. през днешния ден!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР