Всичко е сценарий, целенасочено оставят крокодили - Люси и злобната

...
Всичко е сценарий, целенасочено оставят крокодили - Люси и злобната
Коментари Харесай

Възмутени сте от Ергенът: Оставят крокодили и гноми, нарочно е!

" Всичко е сюжет, целеустремено оставят крокодили - Люси и злобната и безпринципна Денис, по този начин интригите към Александра не престават. Виктория Капитанова несъмнено през днешния ден, откакто е изгледала предаването, се е гръмнала от позор. Леля Деница и обърканата Марта, вие внуци нямате ли за гледане, ами се занимавате с ергени? "

" Марта и Деница доста се изложиха! Деница стопирах да я одобрявам от епизода, в който излъга Виктор, че денем, до момента в който танцувала (като играха бели денс),намерила в тревата четирилистна детелина за него. И по-късно, като седнаха на пейката, тя извади ламинирана детелина и му сподели, че я намерила в миналото си, но в Козлодуй. Хм... "

" Шок и смут! Как е допустимо да отпадне едно от най-слънчевите, чисти и приятни девойки и да остане оня противоположен гном?! Как е допустимо да се подарят първите рози на 2-те дами, които разочароваха извънредно с лицемерието и подлостта си?! Вече съм сигурна, че всичко е нагласено и всичко става безсмислено! ".

Това са единствено три от стотиците мнения в обществената мрежа Facebook след снощното издание на " Ергенът ".  " Не желая да тая очаквания и усеща към Виктор, в случай че остават доста дами, които могат да го завладеят. Предпочитам да мисля за нещо друго, колкото и да скърбя “, сподели Ева преди да си тръгне от имението, откакто не получи роза от Виктор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР