Всичките скандали от последните дни показват, че нещо в не

...
Всичките скандали от последните дни показват, че нещо в не
Коментари Харесай

Крум Зарков: Нещо в БСП не функционира нормално


Всичките кавги от последните дни демонстрират, че нещо в не действа обикновено. Не можем да занимаваме феновете и публицистите с сходни проблеми. Надявам се доста скоро да ме питате за политиките на, а не за такива тематики. Имам доста време до февруари, когато ще се организира Конгреса на партията, и все още не мога да разясня дали ще се кандидатирам за ръководител. Времето ще покаже дали последният пленум е бил потребен за партията. 

Това съобщи служебният министър на правораздаването Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо, който разяснява последните разтърсвания в.  

" Служебният кабинет е формиран от хора с разнообразни профили, само че успяхме да се стиковаме. Планът за възобновяване е доста значим за модернизирането на стопанската система и върховенството на закона. Министерството на правораздаването съумя да приготви основни законопроекти по тематиката, които ще внесем незабавно след 19 октомври, когато е първия работен ден на 48-ото Народно заседание. Такъв законопроект е този за персоналния банкрут. Той ще дава втори късмет на правилни жители, които поради тежки житейски обстановки - болест, разлъка, неправилни решения, са изпаднали в неспособност да погасяват заемите си ", разкри Зарков. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР