Всичките ни доклади за случаи на поява на тумори след

...
Всичките ни доклади за случаи на поява на тумори след
Коментари Харесай

Български публикации за случаи на рак и реакции към лекарства влязоха в престижно списание

Всичките ни отчети за случаи на поява на тумори след терапия със сартани (бел. ред. – клас медикаменти за хипертония), основани на изявления в интернационалните източници, са признати и включени в базата данни на на една от най-реномираните издателски групи в света – Springer. Това съобщи пред проф. Георги Чернев, някогашен началник на кожната клиника на Министерство на вътрешните работи болница в София.
По думите му, става въпрос за четири обособени изявления, с разказани от него случаи – за меланома при приложимост на валсартан –, за случай на меланома при приложимост на олмесартан/валсартан –, и два случая с ирбесартан - и!
 Министерство на вътрешните работи призна за неточност с предопределение на шеф в Министерство на вътрешните работи болница, дали поради скандал с канцерогенни медикаменти? Министерство на вътрешните работи призна за неточност с предопределение на шеф в Министерство на вътрешните работи болница, дали поради скандал с канцерогенни медикаменти?
Скандалът с освобождението на проф. доктор Георги Чернев от поста на началник на кожната клиника на Министерство на вътрешните работи болница в София не стихва. Съ...
" Приемането на описаните от нас странични реакции на поява на тумори след терапия със сартани в Springer Nature/ Reactions weekly, на процедура съставлява едно интернационално самопризнание на приноса ни към тази сигнификантна за целия свят и интернационалната здравна общественост тематика, касаеща здравето и по-скоро живота или оцеляването на избрани пациенти ", сподели проф. Чернев пред.
За следващ път той уточни, че Изпълнителната организация по медикаментите (ИАЛ) и здравното министерство (МЗ) демонстрират липса на подготвеност, откакто публично здравните ни управляващи, че " оценката е неосъществима заради незадоволителни или спорни данни " във връзка с докладвани от професора и екипа му случаи за поява/влошаване на меланом при приложимост на валсартан. Проф. Чернев прибавя, че приемането на всяка една разказана странична реакция като обособена обява в Reactions weekly на Springer Nature съставлява в допълнение доказателство за меродавност.
По отношение на тази тематика българските жители и здравната общественост би следвало да бъдат осведомени, безапелационен е професорът. И припомня какво му е споделила Европейската организация по медикаментите (EMA) по отношение на сигнали за меланома при пациенти в Европейската база данни за известия за подозирани нежелани лекарствени реакции, както и какво споделят от Министерство на здравеопазването и ИАЛ –!
" Само за последните 4 дни сме записали още 5 случаи на кожни карциноми/ меланоми в рамките или след въвеждане на терапия със сартани, като научните изявления по тези случаи са все още под щемпел в медицински списания по света ", сподели още проф. Чернев пред.
 Проф. Георги Чернев: Все повече научни писания обръщат внимание на сартаните и рака Проф. Георги Чернев: Все повече научни писания обръщат внимание на сартаните и рака
Ренин-ангиотензин системата има резултат върху развиването и на рак на гърдата. Това демонстрира нова профилирана публикация, този път на италиа...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР