Всичките 379 пътници на борда на полет на Japan Airlines

...
Всичките 379 пътници на борда на полет на Japan Airlines
Коментари Харесай

Пожар в японски самолет: Как всичките 379 пътници избягаха, дори когато пързалките и системата за озвучаване се повредиха

Всичките 379 пасажери на борда на полет на Japan Airlines избягаха от пламнал пъкъл след злополука с различен аероплан, до момента в който героичният екипаж ги водеше на безвредно място против шансове.

Транспортните чиновници и полицията са почнали обособени следствия на летище Ханеда в Токио ден откакто огромен пътнически аероплан и аероплан на японската брегова защита се сблъскаха на пистата и избухнаха в пламъци. Петима от шестимата души на борда на по-малкия аероплан на бреговата защита починаха трагично, само че всички съумяха да изоставен полет 516 на Japan Airlines.

Инцидентът стана във вторник вечерта, когато аероплан JAL-516 на Japan Airlines кацна на един от самолетите на Ханеда четири писти, откакто самолетът на бреговата защита - Bombardier Dash-8 - също беше влезнал, подготвяйки се за политане. И двете страни споделиха, че са получили зелена светлина от чиновници на авиацията.

Оранжево огнено кълбо изригна от самолета и самолетът на JAL продължи надолу по пистата, затрупан с пламъци,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР