Всички знаят, че предстоят парламентарни избори. Това, което малцина осъзнават

...
Всички знаят, че предстоят парламентарни избори. Това, което малцина осъзнават
Коментари Харесай

Експертът Виктор Серафимов: Тече генерална репетиция за уреждането на резултатите за изборите

Всички знаят, че предстоят парламентарни избори. Това, което малко на брой осъзнават е, че сега тече една генерална подготовка за уреждането на резултатите за тези парламентарни избори. В момента има частични локални избори в 12 обитаеми места в края на месец февруари. Дуото ГЕРБ-ДПС тук-там павира пътя, с цел да си уреди актуалните парламентарни избори.
Това разяснява специалистът по интернационалните връзки доктор Виктор Серафимов от " Републиканци за България " в ефира на телевизия " Евроком ".

" Какво се случва - във въпросното село Николаево, в община Плевен, относително неголямо село, което малко хора познават, ще има избори. Три отхвърли има от страна на ОИК-Плевен да записваме претендент. Първият претендент всъщност беше отритнат по някакви съображения на ОИК, ние взехме решение да не апелираме и предложихме различен претендент. По отношение на втория ни претендент имаме два отхвърли. Съображенията на ОИК-Плевен са налудничави. Чисто юридически е куриозно. Комисията приема претекста и ще изтъквам " житейски безпричинно е едно лице да живее повече от 6 месеца на един адрес и това да не му е непрекъснатият адрес ", добави Серафимов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР