Всички знаем как завършва Приятели“, толкова много пъти сме го

...
Всички знаем как завършва Приятели“, толкова много пъти сме го
Коментари Харесай

Дженифър Анистън и най-изисканата рокля под светлините на Париж

Всички знаем по какъв начин приключва „ Приятели “, толкоз доста пъти сме го превъртали този край и по какъв начин Рейчъл по този начин и не отпътува за Париж в името на любовта. За разлика от Кари Брадшоу, която сбъдна фантазията си за сантименталния град във финалния сезон на „ Сексът и градът “, въпреки и не по метода, по който тя очакваше. Но пък в случай че в миналото сме се чудили по какъв начин би изглеждала Рейчъл под светлините на Париж, то Дженифър Анистън ненапълно задоволи любознанието ни с последната си поява на аления килим.

А той беше не къде да е, а ситуиран на фона на ослепителната Айфелова кула. Но пък не по-малко ослепителна беше и самата актриса, която беше облечена в бежова роля със златисти отражения, която й прилягаше като втора кожа. Един присъщ контур за нея, носещ лека носталгия от 90-те години, който тя беше комбинирала със семпли бижута, nude грим и, несъмнено, с нейната емблематична прическа. От това бясно десетилетие до през днешния ден, Дженифър Анистън се придържа към своя изтънчен и ненапълно минималистичен жанр, който се отличава и в ежедневните й тоалети, и при по-официалните. Да, тя несъмнено знае по какъв начин да прикове вниманието на всички без ярки цветове и ненужни фешън опити. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от H (@aniston.news)

Поводът за блестящата парижка вечер беше представянето на кино лентата Murder Mystery 2, който в края на март ще бъде качен в стрийминг платформата Netflix. Затова и на аления килим Анистън театралничи с Адам Сандлър, който беше комбинирал костюма си кецове, както и с останалата част от актьорския състав на продукцията.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от TimesOTT (@timesott)

 
7 неща, които бихме заели от капсулния й гардероб 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР