Всички знаем, че човешкото подсъзнание е велика сила, а понякога

...
Всички знаем, че човешкото подсъзнание е велика сила, а понякога
Коментари Харесай

Първото нещо, което видиш на тази картинка, разкрива много за любовния ти живот

Всички знаем, че човешкото подсъзнание е велика мощ, а от време на време хората имат способността да свързват изображенията със своите прекарвания и да предпочитат една картина пред друга, тъй като тя им носи чувства, от които се нуждаят или биха желали да изпитат.

От доста години насам в логиката на психиката се употребяват картинки, с цел да се проучва личността на даден човек, а тази техника може да се употребява и в всекидневието ни.

Символите на картинката по-горе биха могли да разкрият забавни неща за любовния ви живот!

Тестът ще ви покаже по какъв начин избирате половинката в живота си и по какъв начин се държите в връзките си с един човек, когато сте във връзка. Освен това този тест е в положение да ви предизвести за вероятни неточности, които могат да се трансфорат в спънка на вашето персонално благополучие.

И по този начин, без да губим повече време, погледнете картинката от горната страна. Какво видяхте първо? Котка или куче?

Ако виждате котки  - Най-важното в любовта при вас е да почувствате грижата на колегата. Трябва да се чувствате удобно с него както духовно, по този начин и физически. Преди да допуснете един човек до себе си, то вие ще го наблюдавате деликатно, до момента в който осъзнаете, че можете да му се доверите. Вие сте от тези хора, които дълго и деликатно правят оценка претендентите за сърцето ви, тъй като желаете да откриете най-хубавото. Това е ваше право, само че въпреки всичко ви съветваме да не прекалявате с условията, тъй като щастието може да ви се изплъзне под носа. Не забравяйте, че всички имаме своите недостатъци и от време на време макар тях, може да изживеем нещо прелестно.

Ако виждате куче  - В една връзка на първо място вие цените лоялността. Вие сте щастливи, когато вашата половинка е щастлива. Въпреки че неведнъж сте се сблъсквали с изменничество и машинация, вие към момента продължавате да вярвате в същинската и чиста обич. И с право. Наясно сте, че взаимоотношенията извивкат ежедневна работа и сте подготвени на драго сърце да променяте себе си към по-добро, с цел да сте щастливи с половинката. Всичките ви старания ще бъдат възнаградени, когато срещнете (ако към момента не ви се е случило) човек, който в действителност да може да ви оцени. Нашият съвет – пробвайте се да не взимате всичко под ваш надзор. Позволете си да се отпуснете и да се насладите на моментите си с обичания човек.

Източник: Edna.bg

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР