Всички задръжки в риалитито Фермата“ паднаха! Актрисата Даяна Ханджиева и

...
Всички задръжки в риалитито Фермата“ паднаха! Актрисата Даяна Ханджиева и
Коментари Харесай

Всички задръжки във Фермата паднаха! Даяна се отдаде на нов флирт

 Всички задръжки в риалитито " Фермата “ паднаха! Актрисата Даяна Ханджиева и водачът Петър претърпяха буйна нощ, откакто останаха сами. От всички дами в шоуто, летецът избра да прекара специфична латино вечер с ослепителната звезда от " Скъпи наследници “, а не с влюбената в него стюардеса Ваня.

" За мен танцът е като сексът, не мога да държа отдалеченост “, отсече той, компактно притисна Даяна до себе си, плъзна ръце от гърба към дупето й и зарови лицето си във врата й. В идващите часове двамата танцуваха и се натискаха в латино темп, изследвайки всеки сантиметър от телата си.

" В компанията на Петър се почувствах доста красива, женствена и занимателна. Хареса ми по какъв начин флиртува - ловко, ненатрапчиво, само че не плахо. Усетих, че му беше толкоз толкова прелестно, колкото и на мен. Ако се бяхме срещнали отвън фермата, след края на вечерта щях да се прибера у дома, да сложа телефона до главата си и да очаквам да ми написа. Петър приземи самолета си на най-точното летище в мен “, съобщи палавата Ханджиева, до момента в който по същото време влюбеният в нея магьосник Данчо страдаше уединен и се тресеше от ревнивост. Петър също не скри удоволствието си от флирта.

" Даяна е мой вид жена, извънредно красива и нежна. Тази вечер видях в очите й искра, усетих химия, тя полетя. Но дружно с мен това не е мъчно, аз съм добър капитан “, съобщи самонадеяно той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР