Всички язовири, стопанисвани от дружеството, разполагат с достатъчно количество вода

...
Всички язовири, стопанисвани от дружеството, разполагат с достатъчно количество вода
Коментари Харесай

Напоителни системи: Всички язовири разполагат с достатъчно количество вода

Всички язовири, стопанисвани от сдружението, разполагат с задоволително количество вода за застраховане на поливния сезон, оповестяват от " Напоителни системи " по отношение на изявления в медийното пространство по отношение на сигнал, че аграрни производители в региона на гр. Каварна, с. Селце, не получават вода за напояване на земеделските си площи. От сдружението акцентират, че няма нарушено водоподаване.

Ето и целия текст на известието:

Отстраняването на повредата при помпена станция „ Велково 82 “, за което управлението на сдружението пое ангажимент, е завършило и от 18 юли (неделя) тя работи с цялостен потенциал. Към момента се правят ремонтните действия по помпена станция „ Селце 81 “, като се чака те да приключат в границите на една седмица.

Продължава да се водоподава от другия сондаж на станцията. Осигуреното количество вода е задоволително за облекчаване потребностите на стопаните.

„ Напоителни системи “ ЕАД прави доставка на вода за напояване към земеделските площи на територията на цялата страна. Всички язовири, стопанисвани от сдружението, разполагат с задоволително количество вода за застраховане на поливния сезон.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР