„Всички трябва да приемем децата си и да уважаваме избора

...
„Всички трябва да приемем децата си и да уважаваме избора
Коментари Харесай

Алисия Силвърстоун е оставила сина си да се смоопредели - slava.bg

„ Всички би трябвало да приемем децата си и да почитаме избора им “, актрисата

Алиша Силвърстоун показа за проблем, който тревожи нея ѝ сина ѝ Беър и в Instagram. 43-годишната звезда показа, че синът ѝ постоянно бива нападнат от връстници, а повода е, че той има дълга коса, макар че е момче.

„ Веднъж други момчета се присмиваха на сина ми, тъй като си разресваше косата, когато взе рейса до сърф лагера. Помислих си, че щом се прибере у дома, ще желае да се подстриже. Записах го при фризьора. Когато седна на стола в салона, той сподели: „ Моля, подстрижете ми косата, само че по този начин, че да може да израсте до кръста “. Да, това е моето момче!„ – написа Алисия.

Силвърстоун означи, че тя и някогашният ѝ брачен партньор Кристофър Яреки дават на сина си опция да се самоопредели. „ Никога не бихме налагали обществени хрумвания за това по какъв начин би трябвало да наподобява косата на момче или момиче. Всички ние би трябвало да одобряваме децата си и да почитаме избора им без преценка! Отбелязвам, че има доста красиви мъже с дълга коса Брад Пит, Хари Стайлс, Джейсън Момоа и даже Исус “, заключи актрисата.

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР