Всички сме запознати с библейската история за Моисей, който изсипва

...
Всички сме запознати с библейската история за Моисей, който изсипва
Коментари Харесай

Природните Катастрофи Са Само Началото! Свещената Река Потече В Кръв, Ето Снимки! Управник Изрева: Лъжат Ни!

Всички сме осведомени с библейската история за Моисей, който изсипва Божиите проклятия върху Египет! Едно от тях е водата в река Нил да се трансформира в кръв.

Тази фотография, която изтече преди малко е от спътника Sentinel-3A, на нея ясно се вижда, че река Нил е блестящо алена:



Обяснението на НАСА е, че оцветяването се дължи на разцвет на микроводорасли.

Както BRADVA.BG писа планетата безусловно се раздира от неестествено мощни трусове, заливат невиждани урагани.

Днес бразилският сенатор Телмарио Мота хвърли тоталната бомба, че държавните управления знаят за наближаването на мистичната „ Планета Х “, която ще аргументи невиждани катаклизми. Политикът твърди, че истината се крие от хората, само че апокалиптичните бедствия, които ще бъдат породени от магнетичното поле на приближаващата планета щели да трансформират образа на нашия свят и безусловно да заличат огромна част от популацията на планетата.

С сходна шокираща доктрина излизат и редица нумеролози, както и армията от апокалиптични пророци. Даже цитират днешния 23 септември като сериозната дата. Поне сме към момента тук.

Дали това са просто низ от случайности или в действителност апокалипсисът е щръкнал над земята, единствено времето ще покаже!/BRADVA.BG
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР