Всички сме минавали по пътя на раздялата, едно изключително тежко

...
Всички сме минавали по пътя на раздялата, едно изключително тежко
Коментари Харесай

Знаци, че трябва да сложиш край на връзката

Всички сме минавали по пътя на раздялата, едно извънредно тежко прекарване. Но колкото и мъчно да бъде, от време на време се постанова сами да " дръпнем щепсела ".
Без значение какъв брой е траяла една връзка, решението за нейното преустановяване постоянно е комплицирано. Дали няма по-късно да съжаляваме? Как ли ще реагира сътрудникът ни? Сигурни ли сме, че би трябвало да се разделим?
Експерти и психолози по връзките ни показват главните знаци, съгласно които е време една връзка да се приключи.
1. Спираме да сме приоритет един за различен. 
Партньорите би трябвало да обожават да са дружно в множеството време, а не това да бъде за тях като едно тестване. Ако нашата половинка избира да отдели времето си за кафе с другари или прави всичко допустимо да е по-малко време с нас, би трябвало да си зададем въпроса " за какво? ". 
Когато всички отговори са свързани с непрекъснати с извинения и оправдания, значи е пристигнало времето да потърсим различен, с който ще се усещаме обичани. Животът е къс.
2. Започваме да изпитваме полов, физически, вербален или/и прочувствен тормоз.
Изпитваме ли тормоз под каквато и да е форма, това ни дава сладкодумен знак, че е време за преустановяване на връзката. Тук не става въпрос за еднократно сдърпване, а за неприятно държание, непрекъснато каране, неспособността за управление на поривите и страстите. 
3. Всеки диалог се трансформира в спор.
Ако не можем да приказваме с колегата си умерено без да се скараме, това също приказва ясно, че не можем да продължим дружно. Негативността, яростта, гневът, всичко това е явен знак, че проблемите са надълбоко вкоренени сред нас и нещата непрекъснато ще се утежняват.
4. Вече не е занимателно.
Отношенията сред двама души са подчинени на правила, само че те би трябвало да бъдат също по този начин трайни и занимателни. Ако стартираме доста елементарно да се отегчаваме или разочароваме от странностите и навиците на нашия сътрудник, просто губим времето си. Една същинска връзка би трябвало да ни дава възприятието за комфортност.
5. Живеем с чувството, че леда под краката ни е изтънял.
Дори когато имаме приятни моменти, стартира да ни обзема възприятието, че не сме себе си. Това нормално се среща при тези връзки, които вървят към края си. Ако непрестанно следим колегата си, неговите настроения, непрекъснато внимаваме да не го ядосаме - тук в действителност нещо не е наред. Особено в случай че престанем да вършим това, което ни харесва, с цел да е благополучен колегата ни.
6. Нашето семейство и другари не харесват половинката ни.
Дори доста да обичаме колегата си, в случай че останалите към нас са на друго мнение, това също е знак за предизвестие. Лесно затваряме очите си за едно неприятно държание, когато сме влюбени. Понеже не са прочувствено ангажирани, нашите близка могат да видят доста повече от самите нас. Те виждат тези неща, които ние не можем.
7. По-лесно е да сме дружно, в сравнение с сами. 
Понякога самата мисъл за самотност, стопира раздялата на някои нещастни двойки. Защото си мислим, че това е по-малкото зло. Но това отсрочва във времето да бъдем щастливи с някой различен. Едва когато сме се освободили от неприятната връзка, разбираме, че за нас съществуват доста по-вълнуващи, положителни и смислени връзки.
Бъдете по-решителни! Това ще ви помогне да живеете пълноценно живота си!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР