Всички сме чували статистиките - повече от половината жени на

...
Всички сме чували статистиките - повече от половината жени на
Коментари Харесай

Свали този сутиен веднага! Или 5 знака, че не носиш правилния размер за теб

Всички сме чували статистиките - повече от половината дами на света носят неверен номер или модел сутиен. ( Има и едни 10%, които по този начин или другояче не носят сутиен, само че дано се върнем към предоставените данни. )

Носенето на погрешен размер може да докара до доста огромен дискомфорт - болки в раменете, в гърба, да не приказваме и какъв брой сензитивна е кожата в региона на гърдите и какъв брой елементарно може да се нарани. 

По принцип е хубаво да се върви на консултация при експерт, с цел да се види дали размерът ни не се е сменил и дали тези, които имаме в този момент, не би трябвало да отидат в кофата към този момент. 

Не тъй като са износени или отвън мода, а тъй като нашето тяло се трансформира непрекъснато - с възрастта, даже и със сезоните. 

Всяка от нас си мисли - е, хубаво де, а какво остава за всички сутиени, с които разполагам в този момент. За да ги купя, значи са ми станали и всичко е наред. Те няма по какъв начин да са неверни за мен, нали?

За страдание има такава възможност и май е време да разберем по какъв начин да разпознаваме неверния сутиен за нас. 

Компанията, която персонално изпраща всички кюлоти и сутиени на Кралицата, направи лист с всички фактори, за които би трябвало да следим, когато си избираме сутиен. И почтено казано, в случай че те са използвани и утвърдени от Кралицата на Англия, не виждаме причина да не са добре и за нас. 

 сутиен iStock

Ето 5-те знака, които в никакъв случай няма да ни подведат, че носим неверния сутиен:

1. Опитайте се да сложите два пръста сред задната закопчалка и тялото ви. Ако не можете - това не е добре. 

Около 90% от поддръжката на нашите сутиени идва от закопчалката откъм гърба. Трябва да мислим за презрамките единствено като за авариен вид, а не за основен. 

Задната лента би трябвало да се усеща добре към торса и да не е отпусната, нито да стяга.

Не се притеснявай, че ще те прищипе и ще ти образува паласки на гърба. Първо - верният сутиен " избутва " гърдите напред и нагоре, което ни кара и ние да стоим по-изправени и второ - ти си човек и да нямаш единствено кожа по гърба си е най-нормалното нещо на света. 

Първо, когато се закупи един сутиен, би трябвало да стартираме да го носим от първата към междинната кукичка и да можем да сложим показалеца и междинния пръст сред закопчалката и кожата.

По този метод няма да е нито прекомерно плътно, нито прекомерно отпуснато и ще можеш да стягаш презрамките с времето, тъй като те се отпускат след един избран миг. 
 5 знака, че не носиш верния сутиен  5 знака, че не носиш верния сутиен  5 знака, че не носиш верния сутиен  5 знака, че не носиш верния сутиен
Редактор: Росица Костадинова
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР