Всички се стремим към идеалното bikini body за плажа, но

...
Всички се стремим към идеалното bikini body за плажа, но
Коментари Харесай

7 съвета да влезем във форма за плажа без фитнес

Всички се стремим към идеалното bikini body за плажа, само че с цел да компенсираме калоричните вкусотии, които си разрешаваме най-много през лятото, сигурно би трябвало да предприемем нещо. Ето какви препоръки ни дава нашият гост-автор.

Желанието да сме във форма може да се появи когато и да е, само че по обясними аргументи е изключително мощно през лятото. Проблемът е, че хората постоянно се сещат в последния миг и стартират да търсят крайни диети за реализиране на бързи резултати, които постоянно са нездравословни. По този метод се губи тонус и сила за каквито и да е по време на отмора.
 Сгромолясването на Ар Кели 30 юни 2022 | Повече от две десетилетия името на Ар Кели е на върха на музикалните чартове, само че и в заглавията на престъпната...
Ще ви показва препоръки, с които ще се доближите по-бързо до мечтаното плажно тяло, без да се ограничавате до пакет солети на ден.

1. Намалете приема на захар

Съвсем дребна смяна в ежедневните хранителни привички, може да даде бърз резултат.

Да редуцирате признатото количество захар, е точно подобен тип смяна. Редица демонстрират по какъв начин при идентичен брой признати калории, групите, които са приемали ниско количество захар и елементарни въглехидрати, горят повече калории на ден, по отношение на тези, които са били на режим с невисок банкет на мазнини (често срещано при рестриктивна диета).

Консумирането на храни и питиета, съдържащи фруктоза, също има свойството да способства за покачването на килограми и мазнини като цяло. Прекомерната консумация на сладки храни през нескончаем интервал от време е причина за устойчивост към хормона инсулин. Ефектът от тази устойчивост е занимателен метаболизъм и депозиране на в допълнение количество мазнини.

Инсулинът не е единственият хормон обиден от несъразмерната консумация на захар. Тя също взаимодейства с функционалността на лептина. Този съответен хормон е виновен за управлението на апетита.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР