Всички се прехласваме по онези малки и елегантни чанти, които

...
Всички се прехласваме по онези малки и елегантни чанти, които
Коментари Харесай

Завръщането на големите чанти: 12 шопинг находки

Всички се прехласваме по тези дребни и елегантни чанти, които модерно девойките носят по време на Седмиците на модата и всички имаме най-малко по един подобен модел в дрешника си. Но даже и да му намираме място в ежедневния стайлинг, постоянно се оказва, че имаме потребност и от една пазарска чанта на разположение, даже и единствено в случай че би трябвало да напазаруваме след работа или с цел да носим облеклата си за подготовка.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules)

От плат, от кожа или сламени - по този начин наречените tote bags обаче могат да бъдат освен практични, само че и много елегантни. Затова по-малко, само че въпреки всичко се открояват измежду street style тоалетите из стилните столици. Някои носят значими послания, изключително за дамите, други издават желания към избрани марки, като този сезон виждаме емблематичния модел на Marc Jacobs в пачуърк от деним. Почти всички марки се стремят да имат най-малко няколко такива чанти в сбирките си, по тази причина през днешния ден сме ви подготвили и няколко шопинг находки.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Anouk Yve (@anoukyve)

Сред тях платнените модели с надписи са ни доста обичани, изключително черната чанта на COS, която е безспорен must have за минималистите, само че и за феновете на поезията. Но пък моделите от кожа (без значение естествена или еко) или велур са подобаващи и допълват съвършено работния дрескод. Чантите от плява или рафия пък ни припомнят за лятото и не пречи още от в този момент да се сдобием с една такава, която да внася френски изискан и слънчево въодушевление, до момента в който чакаме пролетта да настъпи.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Lucy Williams (@lucywilliams02)

 
15 стайлинг хрумвания от улиците на Ню Йорк, които да пробваме още в този момент

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР