Всички руски граждани, които имат валиден паспорт и са навършили

...
Всички руски граждани, които имат валиден паспорт и са навършили
Коментари Харесай

Руското консулство във Варна е готово за президентските избори на 18 март

Всички съветски жители, които имат годен паспорт и са навършили 18 години, даже да не са непрекъснато живеещи в България, могат да гласоподават на изборите за президент на Руската федерация на 18 март, оповестиха от Генералното консулство на Русия във Варна.

Гласуването стартира в 8.00 часа сутринта в секцията в Генералното консулство и ще продължи до 20.00 часа вечерта. Вече има предварително дали своят вот в Шумен, Добрич, Ямбол, Сливен и Несебър. Близо 25 000 са непрекъснато живеещите у нас съветски жители, уточни Сергей Луканчук - общоприет консул на Русия в морската столица.

В България има четири изборни секции - в посолството на Руската федерация в София, в генералните консулства във Варна и Русе и в офиса на почетния консул на Русия в Пловдив.

Има и опция за хората с увреждания да гласоподават, при тях по предварителна поръчка, в това число и на 18 март до 14.00 часа, ще отиде екип с мобилна урна. Досега двама души от Варна са декларирали предпочитание да гласоподават по този метод. Заявки могат да се подават в Консулството в морската столица. /Радио Варна
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР