Всички предпочитат сговорчиви партньориМъжете най-много харесват сговорчиви блондинки, а жените

...
Всички предпочитат сговорчиви партньориМъжете най-много харесват сговорчиви блондинки, а жените
Коментари Харесай

Мъжете харесват блондинки, жените – лекари

Всички избират сговорчиви сътрудници

Мъжете най-вече харесват сговорчиви русокоски, а дамите си падат по тъмнокоси лекари. Това демонстрират данните от анкета, направена измежду потребителите на уеб сайтове за запознанства във Англия.

Резултатите от изследването сочат, че с изключение на цвета на косата, мощният пол цени дами, които могат добре да се грижат за себе си. Сред най-предпочитаните качества у една жена е тя да има частна процедура или личен бизнес. От своя страна представителите на нежния пол не престават да харесват тъмнокоси мъже със сини очи. Сред уменията, които дамите правят оценка високо са владеенето на френски език и ангажираност с някакъв спорт в свободното си време, като дамите са показали, че плуването е за предпочитане. Мъжете също харесват партньорката им да владее непознати езици, като за образец е даден испански.

Допитването разкрива и една непреходна истина – мъжете си падат най-вече по дългокоси русокоски. Представителите на мощния пол също по този начин чакат партньорката им да е с добър темперамент, да й харесва да се храни на открито и да поддържа фигурата си.

И в случай че дотук разликите са трагични, то представителите на двата пола се срещат по тематиката за усмивката. Според болшинството мъже и дами точно това е най-привлекателната линия, следвана от хубавите очи. И още допирни точки – дамите и мъжете търсят сговорчиви сътрудници с мил характер, които не са капризни във връзка с храната, избират кучета пред котки и харесват поп и рок музика.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР