Всички познаваме Саша Барън Коен от героя му Борат Маргарет

...
Всички познаваме Саша Барън Коен от героя му Борат Маргарет
Коментари Харесай

Саша Барън Коен и Айла Фишър – когато комедията срещне любовта

Всички познаваме Саша Барън Коен от героя му Борат Маргарет Сагдиев, който по неуместен метод осмива някои черти на американския живот. С втората част на „ Борат “ изгря звездата и на Мария Бакалова, а Саша Барън Коен придвижи сюжета на ново равнище – дълбока политическа ирония. Актьорът толкоз се е слял с героя си, че може би ни е малко мъчно да си го представим отвън облика. Личният му живот е в цялостен контрастност както с филмите му, по този начин и със средата на Холивуд като цяло – той и брачната половинка му, комедийната актриса Айла Фишър, са измежду звездните двойки с най-дълги връзки. Вече повече от 20 години двамата внасят романтика в комедията и смях в любовта! 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Isla Fisher (@islafisher)

Чаровната Айла Фишър пресъздава основната героиня  на един от обичаните ни чиклит филми – „ Тайните на Беки Б. “. Тя има тънко възприятие за комизъм и забележителна самоирония, сходни с тези на нейния брачен партньор, а измежду известните й планове са още „ Великият Гетсби “, „ Зрителна машинация “ и „ Ловци на шаферки “ – три напълно разнообразни заглавия в жанров аспект, с които Фишър потвърждава, че няма роля, която да й се опре. Коен пък е основал своя комедийна ниша, като героите му от „ Диктаторът “ и „ Али Джи в Народното събрание “ ужасно наподобяват на Борат.  

15 години след началото на връзката им двамата се снимат и в общ филм, където Саша играе човек от малко британско рибарско селце, търсещ от дълго време изгубения си брат. The Brothers Grimsby е по сюжет на Коен и излиза през 2016 година

Айла споделя пред Indie London, че точно брачният партньор й я е насърчил да се захване с комедията. „ Явявах се на прослушвания за трагични функции, само че нямах никакъв триумф “. Но триумфът и смехът наподобява вървят ръка за ръка в взаимния им живот. Коен и Фишър реализират това, което за мнозина е неосъществим блян – да бъдат еднообразно сполучливи както в персонален, по този начин и в професионален проект. Kаква е тайната им?

Двамата се срещат на празненство през 2001 година в родината на Фишър, Австралия – по-специално в Сидни. " Тя беше извънредно занимателна ", споделя Коен, който пък е британец, пред " Ню Йорк Таймс " през октомври предходната година. " Бяхме на едно доста претенциозно празненство и ни свърза това, че вземахме думата от другите хора на празненството. Веднага разбрах, че тя е моят човек “.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Isla Fisher (@islafisher)

Продължава на идната страница... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР